Un nou restaurant KFC, în Colosseum Mall din București

Un nou restaurant KFC, în Colosseum Mall din București
person Horeca
access_time_filled

Sphera Franchise Group, operatorul în sistem de franciză al brandului KFC, își extinde portofoliul de restaurante și anunță inaugurarea unei noi unități în București, ca parte a strategiei de dezvoltare stabilită pentru anul 2022.


Cel mai nou restaurant din portofoliu, KFC Colosseum Mall, are o suprafață de cca 160 mp, fiind construit conform standardelor internaționale în ceea ce privește designul, digitalizarea și facilitățile oferite: kiosk-uri touchless de comandă, panouri digitale care afișează ordinea comenzilor și progresul lor, casă dedicată pentru ridicarea comenzilor plasate online (prin aplicația proprie de mobil, Click&Collect, precum și prin aplicațiile agregatorilor-parteneri).

Clienții se pot bucura de produsele preferate zilnic, în intervalul orar 09:00 – 21:00, și pot opta atât pentru servirea în incintă, cât și pentru takeway. În plus, serviciul Click&Collect le permite consumatorilor să plaseze o comandă de oriunde și oricând, iar ulterior să preia din cel mai apropiat restaurant, în intervalul orar dorit.

Odată cu această inaugurare, KFC creează 42 de locuri de muncă, în funcţii precum Lucrător Bucătărie, Casier, Manager și Asistent Manager. Angajarea nu este condiționată de experiența anterioară de lucru, principalele calități ale membrilor echipei fiind atitudinea pozitivă, motivația și dorința de dezvoltare în domeniu.
De asemenea, venitul net la care se poate ajunge din a 3-a lună de colaborare pentru postul de Crew member este de 2.500 de lei . Suma include salariul de bază, tichetele de masă și bonusul de performanță, conform criteriilor interne de acordare.

Despre Sphera Franchise Group S.A.
Sphera Franchise Group S.A. deţine companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell, iar la nivel internațional, operează restaurante KFC la Chişinău, Republica Moldova și în Italia. Grupul operează peste 170 de restaurante pe cele trei piețe, dintre care 148 în România și are peste 4.700 de angajați.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302