Teambuildingul și efectele lui
Teambuildingul este cel mai controversat beneficiu oferit angajaților. Se vorbește de mulți ani despre el, în toate domeniile de activitate, deși în HoReCa a fost poate cel…
Citeste mai mult
Teambuildingul este cel mai controversat beneficiu oferit angajaților. Se vorbește de mulți ani despre el, în toate domeniile de activitate, deși în HoReCa a fost poate cel…
Citeste mai mult
Într-un context economic în schimbare rapidă, cu presiuni crescute asupra costurilor și așteptări noi din partea consumatorilor, adaptabilitatea devine cheia succesului în HoReCa. Albert Davidoglu, CEO Macromex,…
Citeste mai mult
Auzim din ce în ce mai des, în ultimul timp, cât de greu este să ne înțelegem cu generațiile care vin peste noi, mai ales cu ultimele…
Citeste mai mult
Viziunea a fost cea care a împins-o pe Silvia Ion, încă de la începutul carierei, să aleagă sectorul HoReCa – și să rămână fidelă acestuia. Și-a urmat…
Citeste mai mult
Ce trebuie să mai știm despre burnout este faptul că aici ajungem după o perioadă de timp în care am ignorat toate semnalele de alarmă pe care…
Citeste mai mult
Cele mai importante principii pe baza cărora Denisa și Nick Tache și-au construit și își conduc business-urile sunt "pasiunea pentru ceea ce faci, respectul faţă de toţi…
Citeste mai mult
Angajatorii care încadrează persoane aparţinând unor categorii dezavantajate sau cu acces mai dificil pe piaţa muncii primesc de câțiva ani, lunar, pe o perioadă de 12 luni,…
Citeste mai mult
Chef Mihai Năstase a vorbit despre tehnici, provocări și tendințe, dar și despre preferințe culinare și principii de alcătuire a meniului.
Citeste mai mult
În ultimii ani se poate observa un interes crescând al românilor față de ideea de a reveni în locurile natale din țările adoptive în care s-au stabilit…
Citeste mai mult
Hărțuirea reprezintă „orice comportament pe criteriu de rasă, naționalitate, etnie, limbă, religie, categorie socială, convingeri, gen, orientare sexuală, apartenența la o categorie defavorizată, vârstă, handicap, statut de…
Citeste mai mult