Al doilea restaurant Fast Casual Delivery inaugurat de Pizza Hut România, în Târgu Mureș

Al doilea restaurant Fast Casual Delivery inaugurat de Pizza Hut România, în Târgu Mureș
person Horeca
access_time_filled

PHD Targu MuresPizza Hut Delivery, divizia de livrare a Pizza Hut, se extinde cu o nouă locație Fast Casual Delivery, în orașul Târgu Mureș. Conceptul le oferă ocazia consumatorilor de a vedea modul de preparare a produselor comandate, pe care le pot ulterior servi în deplină siguranță, respectând toate normele impuse de autorități în contextul pandemic.

Restaurantele de tip FCD reprezintă modul în care companiile din HoReCa se adaptează la noile obiceiuri de consum, precum și la actualul context socio-sanitar, acestea reprezentând mix-ul perfect între delivery, take-away și dine-in.

Inaugurarea Pizza Hut Delivery Mureș Mall ne aduce cu un pas mai aproape de targetul stabilit pentru anul 2021 și totodată mai aproape de clienții noștri fideli, pe care ne propunem să îi întâmpinăm de fiecare dată în aceeași atmosferă primitoare care caracterizează brandul și, bineînțeles, cu produsele lor preferate. în același timp, reiterăm faptul că fiecare decizie de business este adoptată ținând cont de principiul siguranței, care este prioritar pentru noi în această perioadă, din dorința de a le oferi condiții optime atât angajaților și colaboratorilor noștri, cât și consumatorilor„, spune Adrian Hulubescu, Director General, Pizza Hut România.

Noul restaurant Pizza Hut Delivery Târgu Mureș se află în zona de food-court a Centrului Comercial Mureș Mall, situat la adresa Piața Victoriei nr. 14, și are o suprafață de aproximativ 140 mp.
Odată cu inaugurarea Pizza Hut Delivery Târgu Mureș s-au creat 16 locuri de muncă. începând cu 1 septembrie 2021, în rețeaua Pizza Hut Delivery, un Crew membru poate obține venituri de până la 2345 lei net, sumă care include salariul de încadrare începând cu luna a 3-a, bonurile de masă și bonusul de performanță conform criteriilor de acordare.

Pizza Hut a intrat pe piața din România în 1994, odată cu deschiderea primului restaurant din Calea Dorobanților, iar în prezent deține 21 de restaurante de tip Dine-In și 19 locații Pizza Hut Delivery.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302