Subway lansează meniu nou, de inspirație italiană

Subway lansează meniu nou, de inspirație italiană
person Horeca
access_time_filled

subwaySubway introduce noi produse inspirate din bucătăria italiană în meniul său. Supreme Pizza Wrap, Chicken Pizziola Sub, Margherita Toastie și Pepperoni Sub Ciabatta sunt preparatele ce fac parte din Pizza Collection, disponibile în restaurante.
„Ne dorim să oferim în continuare clienților noștri produsele delicioase cu care i-am obișnuit, dar să aducem și noutăți în meniul din restaurantele noastre. Astfel că începând de acum, iubitorii de pizza se vor bucura de o varietate de produse noi, inedite, create special pentru ei. Mai mult decât atât, așa cum se obișnuiește în restaurantele noastre, produsele pot fi personalizate în funcție de preferințele fiecăruia pentru a satisface și cele mai pretențioase gusturi”, a spus Andrei Trifan, Business Developer of Subway brand.
Varietatea și posibilitatea de a crea propriile preparate reprezintă un diferențiator important în favoarea Subway. De asemenea, brandul nu uită de persoanele care evită carnea și produsele de origine animală în alimentația lor. Produsele vegetariene și vegane reprezintă acum până la 24% din întregul meniu.

Despre Subway
Lanțul de restaurante Subway® oferă sandwich-uri, salate și lipii proaspăt preparate în mai mult de 100 de țări. Fiecare restaurant este deținut și operat prin francize Subway – o rețea de peste 20.000 de antreprenori și mici proprietari dedicați. Website: https://mysubway.ro/

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302