Câştigătorii Metro Chef Timişoara şi lista finaliştilor

Câştigătorii Metro Chef Timişoara şi lista finaliştilor
person Horeca
access_time_filled

Bucătarii de la restaurantul Casa Del Sole din Timișoara au preparat cel mai apreciat meniu la competiția culinară Metro Chef – Etapa Timișoara și s-au calificat în Marea Finală din această toamnă. Pe locul doi s-a situat restaurantul Nora din Timișoara, care s-a calificat de asemenea în Finală. Cele 2 restaurante au fost reprezentate de Remus Iota-Tomici și Lump Calin Nicolae (din partea restaurantului Casa Del Sole) și Dobrean Cristian Valeriu și Ruji Florin Doru (din partea restaurantului Nora). Ultima etapă regională a concursului Metro Chef 2012 va avea loc pe 5 iulie, la Constanța
casadelsoleMETRO Chef i-a supus ieri, pe cei mai pricepuți bucătari din Timișoara la o provocare culinară: echipe formate dintr-un bucătar și un ajutor de bucătar (de la același restaurant) au trecut printr-o probă de pregătire a unui meniu din două preparate, cu specific național sau internațional, care să respecte tradițiile gastronomiei moderne.
Meniurile au fost evaluate de către un juriu format din cinci specialiști din domeniul culinar: Gabriela Berechet – Președinte al Federației Bucătarilor din România, maestrul bucătar David Contant – Chef  Executive Consultant, Silvia Ailincai – Chef Patisier Centrul de Pregătire în Gastronomie (METRO Cash&Carry România), Constatin Eremia – Executive Sous Chef Centrul de Pregătire în Gastronomie (METRO Cash&Carry România) și Patrick Guibet – Executive Chef Centrul de Pregătire în Gastronomie (METRO Cash&Carry România).
Finala Metro Chef 2012 se va desfășura în perioada 25-26 octombrie la București. În Finală se califică ocupanții locurilor 1 și 2 de la etapele regionale (vezi mai jos). De-a lungul anului s-au desfășurat etape regionale în orașele București, Iași, Craiova, Cluj, Brașov și Timișoara.

meniucasadelsole

Câștigătorii etapa București (9-10 martie 2012)
Restaurantul Loft și restaurantul din incinta hotelului Novotel sunt cei 2 câștigători ai primei etape regionale a competiției culinare Metro Chef care a avut loc în perioada 9-10 martie. Cele 2 restaurante au fost reprezentate în competiție de Presta Domenico și Tihulca Adrian (din partea restaurantului Loft) și de Mona Spătaru și Popescu Ștefan Daniel (din partea restaurantului Novotel).
Câștigătorii etapa Iași (22 martie)
Reprezentanții restaurantului David’s din Bacău, Mihai-Codruț Neacșu și Georgeta Bejan s-au clasat pe locul 1, iar reprezentanții Popasului Turistic Bucovina din Suceava, și anume Florin Asavei și Daniel Filimon, s-au clasat pe locul 2, la competiția Metro Chef – etapa Iași, care s-a desfășurat pe 22 martie.
Câștigătorii etapa Craiova (29 martie)
Hotelul Ramada din Pitești și Restaurantul Dolce Vita din Craiova au câștigat etapa regională Metro Chef Craiova. Cele 2 unități au fost reprezentate de Orlando Zaharia și Sergie Cristian Andrei (de la hotelul Ramada) și Ramella Pezza Filippo și Băltărețu Luiza (de la restaurantul Dolce Vita).
Câștigătorii etapa Brașov (7 iunie)
Restaurantele Belvedere și Vesuvius din Brașov s-au clasat pe primele 2 locuri ale competiției de gătit Metro Chef – Etapa Brașov și s-au calificat astfel în marea finală a competiției. Cele 2 restaurante au fost reprezentate de bucătarii Buzea Daniel și Florescu Ioan, care au reprezentat restaurantul Belvedere, și de Piselli Giovanni și Gentilini Simone, care au reprezentat restaurantul Vesuvius.
Câștigătorii etapa Cluj (14 iunie)
Bucătarii de la restaurantul Gourmet din Cluj au preparat cel mai apreciat meniu la etapa regională Cluj a competiției culinare Metro Chef, care s-a desfășurat în data de 14 iunie, și s-au clasat pe locul 1, aceștia fiind urmați de reprezentanții restaurantului Nobori din Cluj, care s-au clasat pe locul 2. Reprezentanții celor 2 restaurante, și anume Bilac Răzvan Gicu și Tecsy Roland Jacind Istvan din partea restaurantului Gourmet, și Marjan Zoltan Szabolcs și Bilt Tudor Ionuț din partea restaurantului Nobori, s-au calificat în Finala Metro Chef.

Echipa care va câștiga medalia de aur la Finala Metro Chef din toamnă va fi premiată cu 10.000 euro (respectiv câte 5.000 de Euro pentru fiecare dintre cei doi membri ai echipei) și vouchere de cumpărături, în valoare totală de 1.000 RON acordate angajatorului membrilor echipei câștigătoare.

Câștigătorii Metro Chef  Timișoara și lista finaliștilor

Bucătarii de la restaurantul Casa Del Sole din Timișoara au preparat cel mai apreciat meniu la competiția culinară Metro Chef ” Etapa Timișoara și s-au calificat în Marea Finală din această toamnă. Pe locul doi s-a situat restaurantul Nora din Timișoara, care s-a calificat de asemenea în Finală. Cele 2 restaurante au fost reprezentate de Remus Iota-Tomici și Lump Calin Nicolae (din partea restaurantului Casa Del Sole) și Dobrean Cristian Valeriu și Ruji Florin Doru (din partea restaurantului Nora). Ultima etapă regională a concursului Metro Chef va avea loc pe 5 iulie, la Constanța
METRO Chef i-a supus ieri, pe cei mai pricepuți bucătari din Timișoara la o provocare culinară: echipe formate dintr-un bucătar și un ajutor de bucătar (de la același restaurant) au trecut printr-o probă de pregătire a unui meniu din două preparate, cu specific național sau internațional, care să respecte tradițiile gastronomiei moderne.
Meniurile au fost evaluate de către un juriu format din cinci specialiști din domeniul culinar: Gabriela Berechet ” Președinte al Federației Bucătarilor din România, maestrul bucătar David Contant ” Chef  Executive Consultant, Silvia Ailincai ” Chef Patisier Centrul de Pregătire în Gastronomie (METRO Cash & Carry România), Constatin Eremia ” Executive Sous Chef Centrul de Pregătire în Gastronomie (METRO Cash & Carry România) si Patrick Guibet ” Executive Chef Centrul de Pregătire în Gastronomie (METRO Cash & Carry România).
Ultima etapă regională a concursului Metro Chef va avea loc pe 5 iulie, la Constanța. Finala se va desfășura în perioada 25-26 octombrie la București. În Finală se califică ocupanții locurilor 1 și 2 de la etapele regionale. De-a lungul anului s-au desfășurat etape regionale în orașele București, Iași, Craiova, Cluj, Brașov și Timișoara.
Echipa care va câștiga medalia de aur la Finala Metro Chef din toamnă va fi premiată cu 10.000 euro (respectiv câte 5.000 de Euro pentru fiecare dintre cei doi membri ai echipei) și vouchere de cumpărături, în valoare totală de 1.000 RON acordate angajatorului membrilor echipei câștigătoare.
Câștigătorii etapa București (9-10 martie 2012)
Restaurantul Loft și restaurantul din incinta hotelului Novotel sunt cei 2 câștigători ai primei etape regionale a competiției culinare Metro Chef care a avut loc în perioada 9-10 martie 2012. Cele 2 restaurante au fost reprezentate în competiție de Presta Domenico și Tihulca Adrian (din partea restaurantului Loft) și de Mona Spătaru și Popescu Ștefan Daniel (din partea restaurantului Novotel).
Câștigătorii etapa Iași (22 martie)
Reprezentanții restaurantului David’s din Bacău, Mihai-Codruț Neacșu și Georgeta Bejan s-au clasat pe locul 1, iar reprezentanții Popasului Turistic Bucovina din Suceava, și anume Florin Asavei și Daniel Filimon, s-au clasat pe locul 2.
Câștigătorii etapa Craiova (29 martie)
Hotelul Ramada din Pitești și Restaurantul Dolce Vita din Craiova au câștigat etapa regională Metro Chef Craiova. Cele 2 unități au fost reprezentate de Orlando Zaharia și Sergie Cristian Andrei (de la hotelul Ramada) și Ramella Pezza Filippo și Băltărețu Luiza (de la restaurantul Dolce Vita).
Câștigătorii etapa Brașov (7 iunie)
Restaurantele Belvedere și Vesuvius din Brașov s-au clasat pe primele 2 locuri ale competiției de gătit Metro Chef – Etapa Brașov și s-au calificat astfel în marea finală a competiției Metro Chef. Cele 2 restaurante au fost reprezentate de bucătarii Buzea Daniel și Florescu Ioan, care au reprezentat restaurantul Belvedere, și de Piselli Giovanni și Gentilini Simone, care au reprezentat restaurantul Vesuvius.
Câștigătorii etapa Cluj (14 iunie)
Bucătarii de la restaurantul Gourmet din Cluj au preparat cel mai apreciat meniu la etapa regională Cluj a competiției culinare Metro Chef, care s-a desfășurat în data de 14 iunie, și s-au clasat pe locul 1, aceștia fiind urmați de reprezentanții restaurantului Nobori din Cluj, care s-au clasat pe locul 2. Reprezentanții celor 2 restaurante, și anume Bilac Răzvan Gicu și Tecsy Roland Jacind Istvan din partea restaurantului Gourmet, și Marjan Zoltan Szabolcs și Bilt Tudor Ionuț din partea restaurantului Nobori, s-au calificat în Finala Metro Chef.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302