Subway a deschis 12 restaurante în România şi continuă extinderea

Subway a deschis 12 restaurante în România şi continuă extinderea
person Horeca
access_time_filled

Cel mai mare lanț de restaurante tip fast-food din lume, Subway a deschis în România 12 restaurante la mai puțin de 1 an de la intrarea acestuia pe piața românească și intenționează ca până în anul 2016 să ajungă la 40 de unități în țara noastră. Până în prezent, au fost deschise 8 restaurante în București și câte un restaurant în Iași, Cluj, Timișoara și Pitești.

subwayromania

Cel mai recent restaurant deschis de Subay în România este localizat în clădirea de birouri S Park din nordul Bucureștiului, iar inaugurarea a avut loc pe 23 ianuarie a.c., franciza aparținând lui Lucian Potec.

„Mă bucur că am putut să deschid restaurantul în această clădire, pentru că practic vin la serviciu în același loc în care veneam și în urmă cu 2 ani. Restaurantul Subway S-Park a necesitat o abordare specifică unei locații plasată într-o clădire de birouri: achiziționarea a 2 linii pentru asigurarea unui timp cât mai scurt de așteptare, prezentarea serviciilor da catering, și Subway to go”, a declarat Lucian Potec, cel care deține franciza pentru acest restaurant, citat de Capital.

Reprezentanții Subway au declarat că misiunea globală a lanțului este să fie franciza numărul unu în industria restaurantelor cu servire rapidă, atât ca număr de unități, cât și ca servicii. „În consecință, până la finalul anului, vom inaugura unități atât în București, dar și în alte orașe ale țării”, a declarat Rumen Radev, agent de dezvoltare Subway.

subwayspark

(Lucian Potec – Francizat Subway; sursă foto: Capital)

Subway se dezvoltă pe piața românească prin franciză. Investiția totală într-un restaurant, care cuprinde costuri legate de locație, echipament și construcția acestuia poate ajunge la 100.000 de euro.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302