Aquapark la standarde europene, în Oradea

Aquapark la standarde europene, în Oradea
person Horeca
access_time_filled

NymphaeaPrimăria Oradea a semnat contractul pentru achiziționarea lucrărilor și a dotării Complexului Nymphaea din cadrul proiectului „Dezvoltarea turismului de agrement prin crearea Complexului Wellness Termal Nymphaea Oradea”, se arată într-un comunicat.

Primăria Oradea a încheiat contractul cu firma KÉSZ ÉpítÅ‘ és SzerelÅ‘ Zrt, care a câștigat licitația organizată anul trecut, prin KÉSZ ÉpítÅ‘ és SzerelÅ‘ Zrt Szeged Sucursala Cluj-Napoca.

Obiectivul general al proiectului este crearea unui aquapark modern, la standarde europene, prin crearea complexului urmărindu-se diversificarea și îmbunătățirea serviciilor turistice în general și de agrement.

Proiectul tehnic prevede 6 corpuri de clădire precum și 7 bazine – bazine pentru copii, pentru adulți, bazine cu destinație sportivă – de înot și de sărituri, precum și 3 turnuri de câte 10, 7,5 respectiv 3 metri.

Prețul stabilit pentru îndeplinirea contractului este de 69.803.091 lei (fără TVA). Contractul de lucrări intră în vigoare la data semnării de către părți și își produce efectele până la încheierea procesului verbal de recepție finală a lucrărilor contractate și eliberarea garanției bancare de bună execuție. Termenul de execuție a lucrărilor este de 10 luni.

Executarea contractului începe după constituirea garanției de bună execuție și predarea amplasamentului, respectiv cel târziu la data de 17 februarie 2015.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302