România participă la târgul internațional de turism din Israel – IMTM 2015

România participă la târgul internațional de turism din Israel – IMTM 2015
person Horeca
access_time_filled

targturismisraelPreședintele Autorității Naționale pentru Turism (ANT), Simona Man participă, în perioada 10-11 februarie a.c, la de-a 21-a ediție a târgului internațional de turism pentru piața mediteraneeană (IMTM) din Israel, informează ANT. Evenimentul din acest an marchează și aniversarea a 50 de ani de la momentul începerii dezvoltării turistice în Statul Israel.

În marja acestui eveniment, oficialul român se va întâlni cu Ministrul Turismului din Israel, Uzi Landau, cu Eyal Sellouk, președintele Asociației Agențiilor de Turism din Israel, precum și cu Andreea Pastarnac, Ambasadorul României în Statul Israel.

De asemenea, în cadrul vizitei, președintele ANT va avea întrevederi cu ministrul adjunct al turismului, Amir Halevi, precum și cu reprezentantul Patriarhiei Române la Locurile Sfinte și Superiorul Așezămintelor Românești de la Ierusalim, Ierihon și Iordan, părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie.

În prima zi a târgului, Autoritatea Națională pentru Turism împreună cu Ambasada României în Israel organizează un seminar despre România, intitulat „Romania – 365 de zile să explorezi Grădina Carpaților”. Scopul acestui eveniment este acela de a atrage atenția cetățenilor israelieni către oferta turistică a României.

Standul României de la ediția din acest an a IMTM are 100 de metri pătrați. În cadrul acestuia vor expune peste 20 de companii românești care activează pe piața turistică din România.

Conform datelor prezentate de Institutul Național de Statistică, Israelul se află pe locul trei în topul țărilor care generează turiști pentru România. Doar în anul 2014, peste 130.000 de cetățeni israelieni au vizitat România, procent în creștere cu 44,5 față de anul precedent.

Sursă foto: www.visit-tel-aviv.com

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302