Asociația Litoral – Delta Dunării și-a ales noua conducere

Asociația Litoral – Delta Dunării și-a ales noua conducere
person Horeca
access_time_filled

alegeriasociatialitoralAsociația Litoral – Delta Dunării și-a ales miercuri, 15 aprilie, noua conducere pentru perioada 2015 – 2017, în cadrul Adunării Generale de Alegeri.

Astfel, Președenția Asociației Litoral – Delta Dunării este deținută de Patronatul ANAT, reprezentat de Corina Martin, care a fost aleasă pentru al 5-lea mandat consecutiv în funcția de Președinte al Asociației Litoral – Delta Dunării.

De asemenea, tot astăzi, au fost aleși și cei patru Vicepreședinți ai Asociației, respectiv Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, Asociația Patronală Mamaia, Asociația Patronatului în Turismul din Delta Dunării și Consiliul Județean Tulcea.

Asociația Litoral-Delta Dunării este cel mai puternic parterneriat public-privat din turismul românesc, fiind înființată în anul 2007 și are printre membri: ANAT, consiliile județene Tulcea și Constanta, primăriile Constanța, Tulcea, Năvodari, Eforie, Costinești și Cernavodă, patronatele hoteliere de pe Litoral și din Delta Dunării, Camera de Comerț Constanța, Danubius TUI România, aeroportul Mihail Kogălniceanu și Administrația Portului Constanța, având ca obiectiv principal dezvoltarea și promovarea Dobrogei turistice, destinație turistică prioritară a României.

Declarație Corina Martin, Președinte Asociatia Litoral – Delta Dunării: „Pornesc astăzi la drum în al 5-lea mandat la conducerea ALDD, pe care am inițiat-o și înființat-o cu 8 ani în urmă. Am transformat această asociație în cel mai puternic parteneriat public-privat din turismul românesc, cu cel mai performant management organizațional din industria ospitalității din România și un model de organizare pentru asociațiile regionale care s-au înființat preluând întocmai modelul actelor noastre constitutive.

În 2017, când îmi voi duce la capăt și acest mandat pe care îl încep astăzi, vom vorbi despre 10 ani la cârma celei mai puternice organizații din turism. Îmi doresc ca, până atunci, să găsim cel mai bun continuator al strategiei de dezvoltare și promovare a Litoralului Românesc și Deltei Dunării pe care eu am dezvoltat-o și am condus-o în acești ani, cu sprijinul constant și direct al membrilor noștri.

Îmi propun ca în acest mandat să continuăm să determinăm și influențăm legi și acte normativ care să susțină direct dezvoltarea și promovarea turismului românesc„.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302