Au început înscrierile pentru Transylvania Tourism Fair

person Horeca
access_time_filled

Patronatul ANAT organizează în perioada 29 – 31 martie 2013 la Brașov a VI-a ediție a târgului de turism Transylvania Tourism Fair. Parte integrantă a Calendarului Târgurilor ANAT, târgul de la Brașov se adresează autorităților și asociațiilor profesionale din turism, agențiilor de turism și touroperatorilor, stațiunilor turistice, complexelor balneare, hotelurilor și companiilor hoteliere, pensiunilor, cabanelor, campingurilor, băncilor și societăților de asigurări, companiilor aeriene ș.a.

„Transylvania Tourism Fair” este un târg regional care se adresează, cu precădere, oricărui „jucător” din domeniul turismului din județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu, precum și din plan național și internațional. Ca și la edițiile anterioare, Primăria Brașov este coorganizator al evenimentului.

targturismbrasov

Înscrierile pentru participare se derulează prin intermediul Regiunii Centru ANAT și a Contractantului General al Târgului, firma Kron Tour. Organizatorii așteaptă înscrierile dumneavoastră la tel./fax 0368 800230 sau prin e-mail la expo@krontour.ro. Evenimentul se va desfășura la Brașov Business Park.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302