Bucureștiul găzduiește în luna iulie o conferință internațională dedicată turismului

Bucureștiul găzduiește în luna iulie o conferință internațională dedicată turismului
person Horeca
access_time_filled

conferintaOMTGuvernul a alocat, miercuri, circa 665.000 lei pentru organizarea, în luna iulie, a unei conferințe de identificare a oportunităților de dezvoltare a turismului în România și a unei vizite de documentare pentru reprezentanți mass media și lideri de opinie, specializați în turism din străinătate, notează Mediafax.

Astfel, Executivul a alocat 172.892,33 lei pentru organizarea, în data de 3 iulie 2013, a conferinței ‘Identificarea avantajelor competitive ale unei destinații turistice – oportunități și provocări pentru dezvoltarea durabilă a turismului României.

Guvernul a aprobat totodată 492.226,51 lei pentru vizita de documentare destinată reprezentanților mass media și liderilor de opinie specializați în turism din străinătate, cu precădere din țările membre ale Organizației Mondiale pentru Turism, în perioada 2-8 iulie 2013.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Andrei Zaharescu, a precizat că uzanțele internaționale prevăd ca fiecare țară aflată la conducerea Organizației Mondiale pentru Turism să organizeze astfel de evenimente.

Sursa: Mediafax

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302