Campanie pentru diversificarea ofertei de zboruri din și în Constanța

Campanie pentru diversificarea ofertei de zboruri din și în Constanța
person Horeca
access_time_filled

aeroportzboruriîn vederea continuării strategiei proprii de dezvoltare a traficului aerian pe Aeroportul Internațional “Mihail Kogălniceanu” Constanța, Asociația Litoral – Delta Dunării a demarat vineri, 22 iulie, împreună cu conducerea aeroportului  o campanie, „From Constanța to the World”, pentru diversificarea ofertei de zboruri din și în Constanța, începând din anul 2017.

„Campania „From Constanța to the WORLD” cuprinde acțiuni de promovare a zborurilor și rutelor actuale pe care le operăm pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu dar și un sondaj online în rândul agenților de turism și operatorilor din județele Constanța și Tulcea, precum și un chestionar online adresat publicului larg prin care să aflăm care sunt principalele opțiuni de zbor și rutele dorite de public. Ne aflăm în discuții și negocieri cu mai multe companii aeriene în echipă consolidată alături de conducerea aeroportului și în consultări alături de conducerea Consiliului Județean Constanța. Ne interesează, în primul rând, să introducem zboruri interne care să ne aducă mai ușor spre litoral și Delta Dunării turiștii români din zonele îndepărtate de Constanța (Timișoara, Cluj, Sibiu, Oradea, Iași, Suceava) dar și legături aeriene directe cu restul Europei pentru a crește numărul turiștilor străini pe care să-i putem atrage astfel către litoral și Delta Dunării (Munchen, Viena, Chișinău, Moscova, Varșovia, țările nordice etc)”, declară Corina Martin, Președinte Asociația Litoral – Delta Dunării.

Potrivit primelor rezultate ale sondajului lansat online, Cluj, Sibiu și Timișoara sunt plasate pe primele trei poziții în topul votat de respondenți în vederea zborurilor interne dorite a fi atrase către Aeroportul Constanța.

Bogdan Artagea, Director General, Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța: „în anul 2015 am continuat eforturile de susținere a dezvoltării mediului economic și a turismului din regiune, intensificând parteneriatul de colaborare cu Asociația Litoral – Delta Dunării și operatorii aerieni. în acest sens Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța a semnat în 2015 parteneriate cu alte două companii aeriene: Blue Air și Wizz Air, dezvoltând în același timp parteneriatul existent cu Turkish Airlines. Ca urmare a acestor parteneriate, astăzi, la Constanța se operează urmatoarele destinații în regim regulat:

Constanța – Istanbul – 4 zboruri săptămânale
Constanța – Londra Luton – 2 zboruri săptămânale
Constanța – Milano Bergamo – 2 zboruri săptămânale
Constanța –  Atena – Larnaca, cu 2 zboruri săptămânale.

Prin intermediul campaniei „From Constanta to the World” intenționăm să promovăm destinațiile operate în prezent pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța și să sondăm opinia populației din regiune cu privire la introducerea de noi destinații”.

Chestionarul online este disponibil pe pagină oficială de facebook a Asociației Litoral – Delta Dunării, campanie ce se va încheia pe data de 5 august.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302