Clubul Skal International București vrea să crească vizibilitatea organizației sale de tineret

Clubul Skal International București vrea să crească vizibilitatea organizației sale de tineret
person Horeca
access_time_filled

clubskalMembrii clubului Skal International București s-au întâlnit săptămâna trecută în cadrul Adunării Generale anuale a asociației, unde au stabilit ca priorități pentru 2018 organizarea, la București, a unui eveniment de anvergură internațională al Skal Club Torremolinos, cât și creșterea vizibilității și notorietății Young Skal Club.

Young Skal Club este organizația de tineret a Skal International București și viitoarea generație a industriei turistice din România.

Membrii Skal International București, directori ai marilor hoteluri din București, se confruntă cu lipsa forței de muncă pentru departamentele de recepție, bucătărie și restaurant.

împreună cu Young Skal Club promovează creșterea prestigiului meseriei de hotelier în randul tinerilor. Au fost preconizate acțiuni de promovare a meseriilor specifice industriei ospitalității în rândul liceenilor, studenților și școlilor de profil.

în anul 2019, Clubul Skal International București împlinește 20 de ani de la înființarea lui în România și pregătește o serie de evenimente pentru a marca acest important eveniment.

Despre Skal International București

Clubul reunește directori generali și proprietari ai hotelurilor de marcă din București, cât și ai agențiilor de voiaj și reprezentanți ai companiilor aeriene și este afiliat Clubului Skal Torremolinos, care are aproximativ 15.000 membri în 90 de țări.

începând cu anul 2014, Skal International București este membru fondator al organizației de management București – Bucharest Tourism Board , alături de cele mai importante asociații profesionale din industria ospitalității: Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București, Compania Națională de Transporturi Aeriene Române Tarom, Compania Națională Aeroporturi București, Federația Industriei Hoteliere din România (FIHR), Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România (HORA), Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR), Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România (ANAT) și Primăria Municipiului București.

Președintele Skal International București este Florin Tancu, membru al clubului încă din anul 1999, anul de înființare al clubului.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302