Comunitatea globală de eTourism se reuneşte la ENTER 2013

Comunitatea globală de eTourism se reuneşte la ENTER 2013
person Horeca
access_time_filled

Federația Internațională pentru IT și Turism organizează în perioada 22 – 25 ianuarie 2013, în orașul Innsbruck din Austria, conferința ENTER 2013 – una dintre cele mai importante conferințe dedicate impactului noilor tehnologii asupra turismului din Europa -, aflată la a 20-a ediție. Tema conferinței din acest an o reprezintă „Oportunitățile oferite de eTourism și provocările pentru următorii 20 de ani”.

Conferința reunește și anul acesta reprezentanți ai comunității academice, operatori de turism, reprezentanți ai guvernelor, și ai altor organizații de profil, care vor face schimb de informații, de experiențe și de studii de caz pe tema utilizării tehnologiilor informaționale și comunicaționale în industria de travel și în industria turistică. Conferința se anunță una extrem de utilă pentru operatorii de turism din întreaga lume, care vor afla aici cele mai noi tendințe înregistrate în turismul electronic și noi oportunități de dezvoltare pentru viitor.

conferintaENTER2013

Printre aspectele care vor fi dezbătute în cadrul conferinței se numără: Sisteme Avansate de Distribuție, Marketing Electronic, Web 2.0 și Web 3.0, Strategii de Distribuție, Sisteme Inteligente, Website Design&Evaluation, Criza și eTourism, Tehnologiile informaționale și comunicaționale și Sustenabilitatea, Aspecte Juridice și Sociale, Turism Enogastronomic, și multe altele.

Conferința ENTER 2013 reprezintă o oportunitate pentru specialiștii în turism, companii de IT și consultanți din domeniu să dezbată modul în care progresele tehnologice contribuie la conturarea unui nou tip de turism ” eTourism. La conferință sunt invitați toți cei interesați de acest subiect. Prin intermediul acestui eveniment, Federația Internaționață pentru IT și Turism își propune să reunească atât academicieni, factori de decizie din turism, oficialități pentru a împărtăși cunoștințe din domeniu și pentru a crea o rețea de cunoscători ai eTurismului.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302