Consultare publică pentru dezvoltarea unor circuite cultural-religioase

Consultare publică pentru dezvoltarea unor circuite cultural-religioase
person Horeca
access_time_filled

manastirimoldovaAgenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est derulează o consultare publică cu privire la dezvoltarea unor circuite cultural-religioase ce reunesc într-un mediu organizat cele mai renumite mănăstiri și biserici din regiunea Nord-Est.

Scopul este de a mări numărul vizitatorilor și a înnoptărilor în sectorul de turism cultural-religios din această regiune, totodată punând bazele dezvoltării durabile prin utilizarea organizată a obiectivelor cultural religioase din zonă.

Această activitate se efectuează în cadrul proiectului RECULTIVATUR ” „Elaborarea unui instrument pentru includerea valorilor cultural-religioase în procesul de dezvoltare și planificare al centrelor urbane și comunităților rurale învecinate” finanțat prin programul Sud Estul Europei în care Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est este partener împreună cu alte 15 instituții din arealul Europei de Sud-Est.

Pentru definirea unui itinerar reprezentativ a fost elaborat un chestionar care va sta la baza dezvoltării ulterioare a produselor turistice, în funcție de preferințele: potențialilor turiști, agenților economici din domeniul turismului, operatorilor de turism, instituțiilor publice.

Dacă faceți parte dintr-una din categoriile de mai sus, puteți sprijini acest proiect prin completarea chestionarului, care poate fi accesat la AICI.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302