Învață să-ți promovezi afacerea în online la eTravel Conference 2015

Învață să-ți promovezi afacerea în online la eTravel Conference 2015
person Horeca
access_time_filled

eTravel Conference, cel mai mare eveniment din România dedicat industriei turismului și modalităților de promovare a acesteia în mediul online, reunește la cea de-a IV-a ediție un număr record de specialiști din țară și străinătate. Evenimentul va avea loc pe 27 octombrie a.c., la hotelul Crowne Plaza din București.

etravelconference2015

eTravel Conference este un eveniment care își propune să creeze o punte între industria turismului și mediul online ca mijloc de promovare și susținere, aliniată cerințelor clienților și evoluției tehnologice. Printre noțiunile vizate de eveniment și propuse spre dezbatere anul acesta se numără cele de marketing digital, imaginea brandurilor pe web și publicitatea online.

TripAdvisor față în față cu industria hotelieră locală

Cel mai cunoscut site de recenzii independente din lume, TripAdvisor.com, este reprezentat anul acesta, la eTravel Conference, de Mariya Lukavska, Account manager CPC Central and Eastern Europe TripAdvisor. Managerii de marketing din industria hotelieră au ocazia să afle direct de la cea mai avizată sursă cum își pot îmbunătăți aprecierile pe cunoscutul site. Este bine știut faptul că TripAdvisor joacă un rol important în alegerea hotelurilor de către clienți, fie că aceștia fac booking online sau prin agențiile de turism.

Travel Marketing 360 – un workshop intensiv de marketing pentru agențiile de turism

în cea de-a doua parte a zilei, în secțiunile ce se desfășoară în paralel, va fi organizat un workshop intensiv pentru oamenii de promovare și comunicare din agențiile de turism, unde vor fi abordate teme precum: SEO, Facebook, Blogging, Event Management, Google, Mobile.

Experții internaționali aduc know-how valoros

eTravel Conference 2015 atrage cei mai mulți vorbitori străini și specialiști de calibru locali între toate conferințele de online travel organizate la noi. Sunt oamenii care anunță ultimele tendințe în industrie, precum și provocările cu care se confruntă industria și soluțiile moderne pe care le adoptă. Printre vorbitorii de anul acesta se numără: Jan-Paul Ephithite (Travelport), Frank Reul (Accor România-Bulgaria-Macedonia), Mariya Lukavska (TripAdvisor), Michael Toedt (Toedt, Dr. Selk & Coll. GmbH), Dragoș Anastasiu (Eurolines), Sorin Văduvoiu (Perfect Tour), Jonas Schafer (ROBELO).

Lista completă a vorbitorilor invitați la această ediție poate fi găsită pe site-ul oficial al evenimentului www.etravelconference.ro.

Evenimentul este structurat sub forma a două conferințe, construite pe paralela prezent-viitor în turism, urmate de o serie de trei seminarii, desfășurate concomitent.

Despre Evensys
Cu peste 9 ani de experiență în dezvoltarea de conferințe și seminarii proprii, Evensys organizează în acest moment o paletă largă de evenimente, ce tratează tematici actuale, relevante atât pentru industria de business locală, cât și pentru cea din Europa Centrală și de Est. Astfel, Evensys dezvoltă conferințe și seminarii proprii, ce acoperă 5 arii de expertiză: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investiții, Real Estate și Retail.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302