La Neptun se deschide primul parc de aventură de pe litoralul românesc

La Neptun se deschide primul parc de aventură de pe litoralul românesc
person Horeca
access_time_filled

paradisland1La sfârșitul lunii martie se deschide primul parc de aventură de pe litoralul românesc – Paradis Land. Noul concept de parc de aventură a fost pus în scenă de către doi oameni de afaceri din Constanța: Aurelian Marin, manager general Paradis – Vacanțe de Vis și investitorul Cosmin Stanciu.

Paradis Land va fi al doilea ca mărime din țară, după cel de la Brașov, iar ideea inițierii unui astfel de proiect la malul mării este rezultatul experienței acumulate de agenția de turism Paradis – Vacanțe de Vis în oferirea unor sejururi inedite pe litoralul românesc„, se precizează într-un comunicat de presă.

Sub brandul Paradis – Vacanțe de vis, una dintre cele mai mari agenții de turism din România (aflată în top 3 turoperatori pe litoralul românesc și desemnată Touroperatorul anului 2011), ‘Paradis Land’ este locul perfect pentru petrecerea timpului liber înconjurat de natură, afirmă inițiatorii proiectului.

Amplasat în pădurea Comorova din stațiunea Neptun, pe o suprafață de 2 hectare, Paradis Land înseamnă 11 trasee diferite ca mărime, grad de dificultate și de aventură, jocuri de cățărare, tir cu arcul, airsoft, Petanq, trasee de tiroliene, trasee ridicate la înălțimi de peste 10 m ș.a. Paradis Land este o lume aventuroasă, cu multe surprize, ce se află sub emblema piraților. De aceea, mascota parcului este temutul Căpitan Barbarossa.

Paradis Land este un concept ce se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Dat fiind poziționarea geografică și potențialul turistic al zonei, pe perioada sezonului estival, mai – septembrie, va fi un pol de atracție pentru turiștii de pe litoralul românesc. Paradis Land va fi deschis 10 luni/an. De asemenea, ne dorim ca în viitorul apropiat să dezvoltăm o zonă de minigolf (cu echipamente profesioniste – concept nou în România), o zonă de paint-ball și trasee de bicicletă„, a declarat Aurelian Marin, manager general Paradis-Vacanțe de Vis.

paradisland2

În acest an, agenția de turism Paradis – Vacanțe de Vis împlinește 15 de ani de existență, iar Paradis Land este un pas firesc spre dezvoltarea turismului de la malul mării prin oferirea unor servicii cât mai complete și inedite pentru turiști, după cum afirmă managerul general Aurelian Marin.

Tarifele de intrare în Paradis Land variază între 35 de lei pentru copii și 50 de lei pentru adulți. Mai multe detalii pe site-ul www.paradisland.ro și pe pagina Paradis Land: https://www.facebook.com/parcparadisland

Sursă foto: pagina de facebook a complexului.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302