Litoralul românesc, promovat la Chișinău

Litoralul românesc, promovat la Chișinău
person Horeca
access_time_filled

Stațiunea Mamaia este prezentă în perioada 5-8 Martie a.c. la primul târg internațional de turism din Republica Moldova, informează Asociația Litoral – Delta Dunării. Sâmbătă și duminică vor avea loc în cadrul târgului tradiționalele parade Mamaia Style cu care ALDD a participat și la târgul de turism de la Tel Aviv, în luna februarie.

Aducem Mamaia și litoralul Românesc la primul târg internațional de turism din Republica Moldova. Există un interes real și un potențial foarte mare pentru litoral în cadrul turiștilor moldoveni. Aceștia s-au prezentat interesați la târg, dorind să afle mai multe despre ceea ce are de oferit litoralul românesc. Nu lipsesc nici de această dată broșurile de promovare a stațiunii Mamaia, filmul oficial și atmosfera de Carnaval Mamaia„, a declarat Corina Martin, Președintele Asociației Litoral-Delta Dunării.

promovaremamaiachisinau2015

Târgul de Turism al Republicii Moldova este cel mai mare eveniment din Moldova dedicat industriei turismului, cu vânzare de vacanțe, unde turiștii pot beneficia de vacanțe cu reduceri de până la 50%. La această primă ediție a târgului participă 20 de agenții de turism și asociații de promovare a turismului, dintre care două sunt din România: Asociația Litoral-Delta Dunării și Centru Național de Informare și Promovare Turistică din Suceava.

În cursul zilei de astăzi a avut loc o conferință de prezentare a stațiunii Mamaia – Sat Vacanță, la care au participat: Dna. Corina Martin (Președinte Asociația Litoral – Delta Dunării, Președinte Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din România, Vicepreședinte Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România), Dl. Alexandru Filipschi (Președinte Federația de Promovare a Turismului din Republica Moldova), tour-operatori din România și Republica Moldova și mass-media locală.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302