Litoralul românesc, promovat la Haga

Litoralul românesc, promovat la Haga
person Horeca
access_time_filled

promovarelitoralhagaLa inițiativa Ambasadei României la Haga va avea loc vineri, 27 martie 2015, în incinta ambasadei un eveniment cu tema „Romania – your next holiday destination”, informează Asociația Litoral – Delta Dunării.

La eveniment vor participa: Corina Martin – Președinte Asociația Litoral – Delta Dunării, Simona Man – Președintele Autorității Naționale pentru Turism, tour-operatori olandezi, oameni de afaceri olandezi,  comunitatea română și corpul diplomatic acreditat la Haga, mass-media.

„Asociația Litoral – Delta Dunării continuă să promoveze destinațiile turistice românești pe piețele internaționale pe care le considerăm strategice pentru a atrage mai multi turiști străini în vacanțe în România”, se arată într-un comunicat al ALDD.

Cu un an în urmă a avut loc la Bruxelles conferința de presă de promovare a Litoralului Românesc și Deltei Dunării, susținută de Președintele Asociației Litoral – Delta Dunării, doamna Corina Martin, împreună cu reprezentanții Biroului Român Privat de Turism din Bruxelles și tour-operatorul belgian Maxitours, specializat în destinația România.

Aceasta este a treia conferință internațională susținută de Asociația Litoral – Delta Dunării, după cele de la Bruxelles (2013) și Chișinău (2014). Din delegația prezentă la Haga fac parte, alături de mine, hotelieri și agenții de turism specializate în incoming. Continuăm astfel campania de promovare Mamaia Style, care include participarea la târgurile interne și internaționale, infotrip-uri cu agenti de turism și presă, organizarea de evenimente, lansarea de filme și site-uri de promovare, dar și conferințe internaționale de prezentare a destinațiilor pe care le reprezentăm. Ne interesează în mod special să atragem pe Litoral și la Mamaia piețele vest-europene, și intenționăm ca, pe lângă rutele aeriene noi ce ne vor conecta în acest an cu Londra, Milano și Tel Aviv, să atragem și zboruri și tour-operatori din Olanda și Germania. Mamaia continuă campania de promovare!„, declară Corina Martin, Președintele Asociației Litoral – Delta Dunării.

Sursă foto: www.fedobe.com

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302