Litoralul și Delta Dunării, promovate în Cipru

person Horeca
access_time_filled

deltadunarii2Asociația Litoral – Delta Dunării continuă strategia de promovare a destinațiilor pe care le reprezintă (litoral și Delta Dunării), precum și a Campaniei “Mamaia Style”, strategie ce implică promovarea destinației pe piețele și țările de pe care asociația a reușit să atragă zboruri pe Aeroportul Internațional “Mihail Kogălniceanu” Constanța.

Astăzi, 3 decembrie a.c., doamna Corina Martin, Președintele Asociației Litoral – Delta Dunării susține o prezentare a destinațiilor Litoral și Delta Dunării, la Larnaca (Cipru), într-un eveniment de promovare organizat împreună cu Blue Air și Orthodoxou Aviation Ltd.

Evenimentul face parte din Campania de promovare inițiată pe piața Greciei și a Ciprului, odată cu pregătirea de inaugurare a primului zbor direct Constanța – Atena – Larnaca, ce va fi operat de Blue Air, începând din 4 iunie 2016 ca rezultat al campaniei pe care Asociația Litoral – Delta Dunării și Aeroportul Internațional “Mihail Kogălniceanu” Constanța continuă să o deruleze. ALDD precizează că prețul unui bilet de avion va porni de la 30 euro pe segment.

Am susținut pe 29 octombrie la Atena, în premieră, prezentarea unor destinații de vacanță românești în Grecia. Astăzi, 3 decembrie, Mamaia Style se promovează în Cipru, la Larnaca, un nou eveniment de prezentare și promovare finanțat din taxa de promovare a stațiunii Mamaia – Sat Vacanță, ce face parte din strategia de atragere de zboruri și incoming către Litoral.

Asociația Litoral – Delta Dunării și Blue Air promovează împreună zborul Constanța – Atena – Larnaca, ce va începe să opereze din iunie 2016, și destinațiile de vacanță Mamaia – Litoral – Delta Dunării! După evenimentul comun de prezentare organizat la Atena, a venit rândul să ne promovăm în Cipru, în fața turoperatorilor ciprioți, pe care îi invităm să descopere programul Constanța City Break și vacanțele pe Litoral și în Delta Dunării! Evenimentul de azi se bucură de o participare impresionantă – 4 miniștri, între care se află și ministrul de turism al Ciprului, ambasadorul României în Cipru, oameni politici, alături de peste 200 agenți de turism și reprezentanți ai presei din Cipru.

Astăzi, compania aeriană Blue Air celebrează 1 an de când au deschis baza operațională din Cipru. Prezența lor de succes în Cipru ne creează oportunitatea ca împreună să promovăm destinațiile românești în această țară. Felicităm pe această cale compania Blue Air, partener serios alături de care am atras zborurile Constanța-Milano”, a declarat Corina Martin, Președinte Asociația Litoral – Delta Dunării.

Sursă foto: www.turism.gov.ro

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302