Noi strategii de promovare a turismului pe Online, prezentate la eTravel Conference

Noi strategii de promovare a turismului pe Online, prezentate la eTravel Conference
person Horeca
access_time_filled

Primul eveniment național de comerț și promovare online dedicat exclusiv industriei de turism din România, eTravel Conference se va desfășura pe 11 aprilie la hotelul Howard Johnson din Capitală și își propune să prezinte cele mai bune practici în industria de turism și să dezvăluie strategii de marketing și comerț online pentru îmbunătățirea vânzărilor și profitului cu un minim de costuri și eforturi.

Evenimentul, organizat de Evensys, va cuprinde două sesiuni de conferințe și trei seminarii intensive, unde cei mai buni specialiști în domeniu vor dezbate pe larg idei de creștere a vânzărilor online cu un minim de costuri și eforturi, dar și tactici eficiente de promovare.

conferintaetravel

Conferința va fi deschisă de o dezbatere ce reunește importanți jucători în turismul din România. într-un panel moderat de Răzvan Pascu, Consultant în comunicare, Travel Communication, tendințele și oportunitățile momentului vor fi discutate de Javier Garcia Del Valle, Executive Vice President, Chief Executive Office, Happy Tour, Dragoș Anastasiu, Președinte, Eurolines, Lucian Boronea, General Manager, Accent Travel & Events, Alin Burcea, Președinte, Paralela 45.

în cea de-a doua sesiune a conferinței, invitatul internațional, Philipp Brinkmann, Co-founder&CEO la Travelplanet24, va dezvălui strategii de creștere a vânzărilor în industria turismului. Brinkmann este unul dintre cei mai importanți specialiști internaționali de pe piața serviciilor de turism online.

în partea a doua a zilei, evenimentul include trei seminarii specializate ce oferă informații avansate participanților.

Direct Response Masterclass va prezenta strategii și tactici pentru optimizarea campaniilor de search marketing, strategii de e-mail marketing și conversii sociale în industria turismului.

Seminarul Social media&Mobile Masterclass va aborda strategii avansate de promovare și comunicare în rețelele sociale și Mobile.

Seminarul Hotel Distribution va aduce în prim-plan strategiile de marketing online pentru industria hotelieră.

promovareturism

Cele trei seminarii vor fi susținute de specialiști renumiți precum: Alexandru Negrea, Social Media Manager, BCR, Ionuț Munteanu, PPC Specialist și Trainer Webdigital, Bogdan Apostol, General Manager, Voxline, Bogdana Butnar, Business Development, Google România, Călin Fusu, CEO, Zumzi, Bogdan Stanciu, Owner, General Manager Bit Soft, Andrei Georgescu, Managing Partner, White Image, Cristian Ignat, PPC Marketing Manager 2Parale, Marius Lazarescu, General Manager, Today’s, Iulian Beiu, Contracts Manager Romania & Moldova Republic, Hotelbeds.

De asemenea, cele mai bune servicii online de turism vor fi apreciate în prima gală de premiere dedicată turismului, desfășurată la finalul evenimentului. Printre secțiunile vizate se numără : Online Booking Website, Website Design, Mobile Solutions, Best Travel Blog etc.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302