Pe 15 octombrie specialiștii din turism vin la eTravel Conference!

Pe 15 octombrie specialiștii din turism vin la eTravel Conference!
person Horeca
access_time_filled

Numărul persoanelor care utilizează platformele online pentru a-și rezerva vacanțe, pentru a căuta hoteluri sau atracții turistice a crescut tot mai mult, afirmă reprezentanții Evensys într-un comunicat. Studii recente realizate la nivel global arată ca 44% dintre turiști utilizează rețelele sociale pentru a căuta destinații de călătorie, în timp ce 36% pentru a găsi hoteluri. Digitalizarea și evolutia platformelor online au schimbat modul în care agențiile de turism și unitățile de cazare se adresează clienților.

Tendințele actuale, provocările și oportunitățile pe care le aduc noile metode de promovare industriei de turism vor fi prezentate pe larg la cel mai mare eveniment dedicat promovării online în industria de turism, eTravel Conference, pe 15 octombrie 2014, la Crowne Plaza Hotel, București.

etravelconference

Conferinta se adresează celor care își doresc să integreze eficient metodele de comunicare și marketing în promovarea afacerii lor, să crească vânzarea numărului de pachete turistice și creșterea notorietății brandului.

Evenimentul își propune să aducă în prim plan cele mai bune soluții pentru provocările pe care le întâmpină furnizorii de servicii turistice în promovarea online, dar și o serie de practici eficiente în comunicarea prin intermediul platformelor online. Participanții vor avea ocazia să afle cele mai bune strategii de dezvoltare și extindere a afacerilor din industria turismului și tactici de promovare online pentru creșterea vânzărilor.

eTravel Conference cuprinde sesiuni de conferințe și trei seminarii intensive, ce se adresează celor care își doresc să aprofundeze noțiuni de digital marketing în industria de turism, dar si celor care sunt la început de drum și vor să afle concepte din industrie.

Evenimentul se bucură, ca la fiecare ediție, de prezența unor specialiști recunoscuți din turism și marketing digital. Printre vorbitorii acestei ediții se numără: Earl Baron (Travel Blogger, wanderingearl.com), Răzvan Marc (Directorul Biroului de Turism al României la Londra), Mihai Jurca (Prezentator TV, B1 TV & Travel Blogger, mihaijurca.ro), Oana Toma (Co-Proprietar, Cabana Hadar Nature Resort), Marius Lazarescu (General Manager, Today’s), Iulian Padurariu (Consultant de marketing asociat, MARKS), Valentin Radu (CEO, Marketizator).

În prima parte a zilei, sesiunile de conferințe vor dezvălui tehnici de optimizare a costurilor destinate promovării online, alegerea eficientă a canalelor de comunicare online și modalități de fidelizare a clienților.

În partea a doua a zilei, evenimentul va include trei seminarii specializate ce oferă informații avansate participanților.

Seminarul Online Communication How to se adresează celor care doresc să fie la curent cu noile tehnici de comunicare și strategii de promovare în social media & mobile.

Seminarul Digital Marketing Optimization va prezenta strategii pentru optimizarea unui website, derularea cu succes a campaniilor Google și obținerea unui număr mare de conversii.

Seminarul Digital Hospitality Marketing & Distribution se adresează în special unităților de cazare, care vor avea ocazia să afle metode eficiente de distribuție online și soluții cheie în promovarea online.

Detalii complete despre eveniment și înscriere sunt disponibile pe site-ul dedicat: www.etravelconference.ro.

Despre Evensys

Cu peste 8 ani de experiență în dezvoltarea de conferințe și seminarii proprii, Evensys organizează în acest moment o paletă largă de evenimente, ce tratează tematici actuale, relevante atât pentru industria de business locală, cât și pentru cea din Europa Centrală și de Est. Astfel, Evensys dezvoltă conferințe și seminarii proprii, ce acoperă 5 arii de expertiză: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investiții, Real Estate și Retail.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302