Peste 160 de operatori din turism expun la Târgul de Turism al României

Peste 160 de operatori din turism expun la Târgul de Turism al României
person Horeca
access_time_filled

expozantitargturismEdiția de primăvară 2013 a Târgului de Turism al României, care se va desfășura în perioada 14-17 martie la Romexpo, va reuni reuni peste 160 de operatori de turism care își vor expune ofertele în fața miilor de vizitatori așteptați la eveniment. Lista finală a expozanților a fost anunțată ieri de organizatori.

„Târgul de Turism al României – ediția de primăvară 2013, se anunță, încă de pe acum, mai grandios ca niciodată! Expozanți de cea mai înaltă calitate, cumpărători și vizitatori din întreaga lume, vor transforma, timp de patru zile, centrul expozițional Romexpo, într-o imensă vitrină de prezentare a celor mai noi destinații de travel și servicii.”, se arată într-un comunicat de presă.

Târgul se va axa, în principal, pe promovarea ofertelor turistice destinate sezonului estival, atât în România, cât și în străinătate, vizând turismul cultural, rural și de business, turismul de tratament, destinații exotice, croaziere, turismul de aventură sau pelerinaje culturale etc.

Cu trei luni înainte de desfășurarea evenimentului, Turcia, Bulgaria și Serbia au confirmat deja participarea pregătind, pe lângă oferte speciale și un program bogat de activități artistice.

targturismromexpo2013

Organizat de Romexpo, în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România, ANAT, FPTR, OPTBR și ANTREC, Târgul de Turism al României a devenit de-a lungul celor 19 ediții o platformă reprezentativă atât pentru sectorul Business-to-Business, cât și pentru publicul larg aflat în căutarea celei mai avantajoase oferte de vacanță.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302