Proiectul turistic i-Tour Schi 2013 s-a lansat la Brașov

Proiectul turistic i-Tour Schi 2013 s-a lansat la Brașov
person Horeca
access_time_filled

A treia ediție a proiectului de informare turistică dedicat pârtiilor de schi și sporturilor de iarnă i-Tour Schi a fost lansat la sfârșitul lunii ianuarie la Brașov, de Groove Hour, în cadrul unui parteneriat durabil alături de Ciuc Premium, Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din România și Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului din județul Brașov.

În sezonul de schi 2012-2013 vor fi promovate 146 de pârtii de schi din 39 de domenii schiabile cu pârtii omologate din 15 județe ale României. Acestea sunt grupate pe șase zone geografice: Ardeal, Banat și Valea Jiului, Harghita și Covasna, Maramureș și Bistrița-Năsăud, Moldova și Valea Prahovei. Pliantele de promovare au ajuns în decembrie 2012 în 300 de locuri selectate, hoteluri, pensiuni, centre de promovare turistică.

listapartiilordeschi

i-Tour Schi 2013″ aduce o viziune unitară asupra ofertei de pârtii de schi din țară. În decursul anilor, i-Tour Schi a evoluat de la promovarea excusiv pârtiilor de schi de pe Valea Prahovei, în anul 2009, până la promovarea pârtiilor omologate din 15 județe ale țării, astăzi. În sezonul de iarnă 2012-2013 i-Tour Schi promovează domeniile de schi din România atât offline, prin pliante cu hărți ale pârtiilor de schi, oferite gratuit unităților de cazare din țară și centrelor de info-turistice, cât și online prin intermediul website-ului www.i-tour.ro și a paginii de Facebook http://www.facebook.com/itour.ro.”, se arată pe site-ul proiectului.

i-Tour este un proiect național de informare și promovare turistică, inițiat în 2005 de Groove Hour. În sezonul de iarnă 2012-2013 continuă promovarea pârtiilor de schi omologate din țară și dezvoltă o campanie mixtă offline si online de informare turistică la nivel național. „i-Tour Schi”, proiectul dedicat sporturilor de iarnă atinge anul acesta 48 de localități, din 15 județe, materialele de promovare însumând 220.000 de exemplare și fiind diseminate în județele: Alba, Bistrița-Năsăud, Brașov, Caraș Severin, Cluj, Covasna, Gorj, Harghita, Hunedoara, Maramureș, Mureș, Neamț, Prahova, Sibiu și Suceava.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302