Răzvan Filipescu: “Prelungirea sezonului estival este unul din obiectivele noastre”

Răzvan Filipescu: “Prelungirea sezonului estival este unul din obiectivele noastre”
person Horeca
access_time_filled

litoralPrelungirea sezonului estival este unul din obiectivele Autorității Naționale pentru Turism, a declarat sâmbătă, 17 august, președintele ANT, Răzvan Filipescu, cu ocazia redeschiderii complexului Hergheliei Mangalia către publicul larg.

Prelungirea sezonului estival este unul din obiectivele noastre. Turismul de week-end ar trebui corelat cu alte forme de turism: cel de aventură, turismul balnear, turismul cultural și de ce nu, turismul ecvestru. Felicit autoritățile locale pentru implicarea în acest proiect, și le asigur de toată deschiderea Autorității Naționale pentru Turism în scopul identificării de noi oportunități de promovare a litoralului românesc”, a declarat președintele ANT.

Răzvan Filipescu a evidentiat rolul pe care îl poate avea mediul de afaceri în dezvoltarea zonei de sud a litoralului.

Rezultatele înregistrate în ultimii ani în nordul litoralului au încurajat investitorii să se orienteze și spre sudul litoralului. Redeschiderea Hergheliei Mangalia este un bun prilej de a trage noi categorii de turiști, de a crește circulația turistică în această zonă, de a promova sudul litoralului aflat în competiție cu nordul litoralului, dar și cu vecinii noștri de la sud,” a adăugat președintele ANT.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302