România turistică, promovată prin valori

România turistică, promovată prin valori
person Horeca
access_time_filled

ivanpatzaichin2La inițiativa ministrului delegat pentru IMM-uri, Mediul de afaceri și Turism, luni, 19 august a.c. a avut loc prima ediție a Galei de decernare a titlului de Ambasador al Turismului Românesc unor personalități marcante ale culturii și sportului românesc precum: Grigore Leșe, Elisabeta Lipă, Ilie Năstase, Ivan Patzaichin, Ștefan Popa Popa’s, Gabriela Szabo, Gheorghe Zamfir.

Evenimentul de decernare a titlului de Ambasador al Turismului Românesc face parte din proiectul inițiat de Ministrul Delegat pentru IMM-uri, Mediul de afaceri și Turism, „România Promovată prin Valori”.  Acesta este un concept care va îngloba mai multe acțiuni unicat de promovare a autenticului românesc.

În cadrul proiectului „România promovată prin valori” intenționăm să decernăm 30 de titluri de Ambasadori unor personalități marcante din România, din domenii precum: artă, sport, cultură etc. Astfel, personalitățile vor fi implicate în diverse campanii de promovare a României, care vor fi mediatizate pe plan intern și internațional. Scopul acestui demers este acela de a concretiza atuurile incontestabile pe care le are România în domeniul turismului„, declara Maria Grapini.

Evenimentul de luni a fost organizat de către Departamentul pentru IMM-uri, Mediul de afaceri și Turism împreună cu Autoritatea Națională pentru Turism, cu sprijinul Federației Patronatelor din Turismul Românesc și a Primăriei Municipiului București prin CreArT ” Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302