Recunoaștere pentru promovatorul turismului românesc la Viena, Simion Giurcă

Recunoaștere pentru promovatorul turismului românesc la Viena, Simion Giurcă
person Horeca
access_time_filled

simiongiurcadistinctieȘeful Reprezentanței de Promovare Turistică Viena din cadrul Autorității Naționale pentru Turism (ANT), Simion Giurcă, este de vineri, 5 decembrie, cetățean de onoare al Vienei.

Distincția a fost acordată de Michael Haupl, primarul orașului Viena și a fost înmânată reprezentantului ANT de către Michael Ludwig, consilier local, în cadrul unei ceremonii festive ce a avut loc în Austria.

Simion Giurcă este de asemenea președintele Asociației Birourilor Naționale de Turism din care fac parte 38 de state.

Este o mare onoare pentru mine să primesc această distincție. Toată activitatea pe care am desfășurat-o în cei 20 de ani de când reprezint România a avut ca principal scop promovarea țării noastre ca și destinație turistică. Prin acțiunile pe care le-am generat am încercat să sprijin relațiile bilaterale în domeniul turismului. Cred că România este o țară extrem de frumoasă, iar diversitatea de produse turistice o face și extrem de atractivă pentru vizitatorii străini. Bineînțeles că și în perioada următoare voi continua seria acțiunilor de promovare, astfel încât numărul turiștilor austrieci ce vizitează România să fie din ce în ce mai mare„, a declarat Simion Giurcă.

La ceremonia de la Viena a participat și Mirela Matichescu, vicepreședintele ANT.

Consider că o astfel de distinție este o onoare pentru domnul Giurcă, și implicit, pentru ANT. Mă bucur că instituția pe care o reprezint are astfel de oameni valoroși, pentru care promovarea României reprezintă o prioritate și nu doar o datorie. Vreau să subliniez rolul extrem de important pe care îl dețin reprezentanții României în birourile din străinătate, deoarece activitatea lor de acolo este și cartea noastră de vizită, a întregii țări. Îi multumesc d-nului Giurcă pentru activitatea sa și îl felicit pentru recunoașterea pe care a primit-o astăzi din partea autorităților din Viena„, a declarat Mirela Matichescu.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302