România, printre cele mai bine reprezentate ţări la Târgul de Turism de la Viena

România, printre cele mai bine reprezentate ţări la Târgul de Turism de la Viena
person Horeca
access_time_filled

România participă în perioada 10 -13 ianuarie 2013 la Târgul de Turism de la Viena, fiind una dintre cele mai bine repezentante țări la ediția din acest an a târgului, cu peste 20 de operatori de turism români expozanți, potrivit informațiilor postate de organizatori pe site-ul evenimentului. Germania rămâne însă cea mai bine reprezentată țară la târgul de la Viena, după Austria, cu 133 de operatori de turism prezenți.

targturismviena2013

Târgul Internațional de Turism, Vacanțe și petrecere a timpului liber de la Viena, „Ferien-Messe Wien 2012” reunește mai mult de 800 de expozanți din peste 70 de țări, care vor prezenta destinații turistice populare, o paletă largă de activități de petrecere a timpului liber, vacanțe personalizate, tipsuri de călătorii, oferte speciale, competiții, premii, tombole și multe altele.

Din partea României vor participa mai multe companii din industria turismului care își vor promova ofertele turistice, printre care remarcăm o prezență bogată din județul Sibiu: Asociația Județeană de Turism Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu, Sibiu Reisen, Carpathian Travel Center Alex Ujupan, Asociația de Ecoturism, City Tours&Events, Consiliul Județean Suceava, Direct Travel, Invitation Romania Travel, Karpaten Hotels, Karpaten Tourism și mulți alții.

ferienmessewien

În ceea ce privește prezența României la nivel de autorități la târgul de turism de la Viena, am contactat Ministrul Delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri și Turism, Maria Grapini, însă până în momentul de față nu am primit niciun răspuns.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302