S-a lansat concursul “Destinații Europene de Excelență”- EDEN 2015

S-a lansat concursul “Destinații Europene de Excelență”- EDEN 2015
person Horeca
access_time_filled

concurseden2015Autoritatea Națională pentru Turism a anunțat pe site-ul propriu lansarea concursului „Destinații Europene de Excelență” – EDEN 2015, cu tema turismul și gastronomia locală.

Proiectul „Destinații Europene de Excelență” – EDEN, a fost lansat de Comisia Europeană în anul 2006 și urmărește creșterea vizibilității destinațiilor, creșterea conștientizării asupra diversității și calității ofertei turistice europene, reducerea sezonalității, stimularea dezvoltării turismului durabil, crearea unei rețele între destinații.

În acest scop, autoritățile naționale de turism din fiecare țară organizează un concurs de proiecte pentru desemnarea destinației de excelență a țării respective, conform temei stabilite în cadrul Comitetului Consultativ pentru Turism, întrunit la nivel european. Cei interesați pot găsi detalii aici despre criteriile de eligibilitate, criteriile de selecție, procedura de selecție, beneficiile participării la proiect.

Dosarele de participare la concurs vor putea fi transmise până la data de 15 martie 2015, la următoarea adresă: Autoritatea Națională pentru Turism, Bd. Dinicu Golescu nr. 38, Sector 1 București, cod poștal 010873, cu mențiunea pentru Direcția de Dezvoltare Teritorială – Proiectul EDEN.

Persoana de contact: doamna Iulia Dăngulea, email: iulia.dangulea@mturism.ro, iulia.dangulea@gmail.com, tel. 0372 144 056.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302