Se reiau zborurile charter care aduc turiști israelieni pe litoralul românesc

Se reiau zborurile charter care aduc turiști israelieni pe litoralul românesc
person Horeca
access_time_filled

charteremeshekwings2015Duminică, 5 iulie a.c., la ora 19.40, pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța va ateriza prima cursă charter de anul acesta, care va aduce turiști israelieni pe litoralul românesc.

În 2015 continuă zborurile charter Tel Aviv – Constanța, demarate de turoperatorul israelian Meshek Wings în sezonul estival 2014, iar dacă anul trecut frecvența charterelor a fost de unul pe săptămână, în acest an seria de chartere operate de compania Blue Air se va derula cu o frecvență de 2 zboruri pe săptămână.

Acest lucru se datorează campaniei de promovare derulate pe parcursul primăverii 2015 de către Asociația Litoral – Delta Dunării in Israel, se arată într-un comunicat al ALDD. În februarie a.c., Asociația Litoral – Delta Dunării a participat în premieră la Târgul de Turism de la Tel Aviv, unde a promovat stațiunea Mamaia și unde a decis demararea unei campanii de publicitate ce va fi difuzată, în această vară, în Israel, pe câteva posturi de radio.

Toate aceste acțiuni au dus la dublarea numărului de turiști israelieni care vor veni să-și petreacă vacanța pe litoralul românesc. Întreaga campanie de promovare a fost finanțată din bugetul ce provine din sumele colectate din taxa de promovare a stațiunii Mamaia și a Satului de Vacanță, se precizează în comunicat. 

De asemenea, am realizat primele materiale de promovare în limba ebraică (broșura generală a stațiunii Mamaia și pliantul „Nightlife”), precum și un spot video în limba ebraică, extras din filmul oficial al stațiunii. Spotul de 1 minut Mamaia Style în ebraică va fi lansat duminică, la sosirea primului zbor Tel Aviv- Constanța și va fi difuzat în toate zborurile Blue Air dinspre Tel Aviv spre București și Constanța„, mai precizează reprezentanții ALDD.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302