Social Media&Mobile Strategies for Travel Industry Conference

Social Media&Mobile Strategies for Travel Industry Conference
person Horeca
access_time_filled

Specialiștii din turism sunt invitați pe 10 aprilie, la conferința Social Media&Mobile Strategies for Travel Industry, organizată de Eventur, pentru a descoperi cele mai recente tehnologii și strategii de marketing. Aflată la prima ediție, conferința va avea ca invitați profesioniști în marketing, advertising, online și turism și își propune să atragă atenția asupra importanței promovării unei afaceri din turism prin intermediul rețelelor sociale și aplicațiilor de smartphone.

socialmedia

Conferința va fi structură în 2 componente principale:

1.  Componenta Social Media ” care își propune să atragă atenția asupra influenței puternice pe care o are internetul și rețelele sociale asupra comportamentului turistului. Se vor prezenta studii de caz și strategii de Facebook eficiente ale unor companii importante din domeniul turismului. De asemenea, participanții vor afla cum interacționează clienții cu brandurile prin intermediul rețelelor sociale, care sunt oportunitățile de a fideliza clienții și care sunt cele mai recente instrumente de măsurare a obiectivelor.

2.  Componenta Mobile Strategies ” care își propune să sublinieze faptul că în 2012, peste 45% din turiștii români au căutat informații despre călătorii direct de pe telefonul mobil, iar 15% au emis rezervări. Se vor prezenta exemple de tehnologii și aplicații de succes pentru smartphone-uri. Participanții vor descoperi și cele mai noi trenduri în privința utilizării gadget-urilor.

mobilestrategy

Cui se adresează evenimentul?

•  Manageri și coordonatori ai departamentelor de marketing din cadrul agențiilor de turism
•  Reprezentanți ai lanțurilor hoteliere și companiilor aeriene
•  Dezvoltatori de tehnologii și aplicații pentru smartphone-uri și tablete
•  Consultanți în turism și marketing online

Care sunt beneficiile participării?
•  Dezvoltarea comunicării și marketingului pe nișa turismului
•  Familiarizarea cu unelte de new media: rețele sociale, bloguri, SEO/SEM și customer care
•  Aflarea celor mai recente instrumente, tehnologii și aplicații pentru dispozitivele mobile
•  Crearea unor strategii de creștere a vânzărilor și de fidelizare a clienților

Conferința va avea loc pe 10 aprilie la Ramada Bucharest Parc, în sala Terra Grand Ballroom, va începe la ora 10 și se va termina la ora 18. Evenimentul va fi prezidat de moderatorul Alex Filip, fondatorul Eventur, și va avea ca invitați profesioniști locali în marketing, advertising, online și turism, printre care: Alexandru Lapusan ” CEO & Founding Partner Zitec, Carmen Pavel ” Președinte J’Info Tours, Monica Jitariuc ” Managing Director The Practice și Mugur Patrascu ” Head of iLeo.

Mai multe informatii despre conferință găsiți AICI.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302