Vânzări fără precedent pe litoralul românesc

Vânzări fără precedent pe litoralul românesc
person Horeca
access_time_filled

vanzarilitoral2016Sezonul estival 2016 pe litoral va fi unul foarte bun, cu vânzări fără precedent, conform estimărilor făcute de touroperatori. Datorită tensiunilor din vestul Europei și din țările din jur, românii se orientează spre destinațiile naționale, iar Litoralul românesc se află în topul preferințelor, ca fiind o destinație sigură. Mamaia-Navădari și Vama Veche sunt în topul vânzărilor pentru stațiunile de pe litoralul românesc și se anunță o vară foarte ocupată.

Plajele extinse din Mamaia și Eforie Nord vor contribui și ele la atragerea unui număr sporit de turiști în această vară. Pe Litoralul românesc se caută serviciile all inclusive și se vând cel mai bine hotelurile și locațiile care oferă mai multe servicii și la un nivel upgradat.

Corina Martin, Președintele Asociației Litoral – Delta Dunării: “Ceea ce se întâmplă în jurul nostru, în Europa în general, favorizează în acest moment vânzările pentru litoralul românesc. S-au vândut, până în acest moment, cu 50-60% mai multe vacanțe față de aceeași perioadă a anului trecut. Românii se reorientează deja spre destinații turistice românești și, în plus, prin campania noastră de promovare, pe care o intensificăm acum, atragem în continuare și cu atât mai mult interes clar de pe piețe externe pentru care acum prezentăm interes, ca alternativă pentru alte destinații. O componentă esențială a strategiei noastre o reprezintă EVENIMENTELE pe care le oferim în stațiuni, pentru turiștii care aleg aceste destinații. Va fi o nouă vară fierbinte, cu multe evenimente – muzicale, sportive, istorice, culturale și pentru copii, pentru toate preferințele și categoriile de turiști. Se distinge Mamaia, prin campania sa Mamaia Style, cu multe competiții europene și mondiale, cu participarea unor nume celebre deja, cum ar fi Anatoli Karpov (la Campionatul European Feminin de Șah) sau Prințul Albert de Monaco (la Campionatul Mondial de Bob pe rotile), cu festivaluri și competiții gastronomice (promovăm peștele și fructele de mare de Marea Neagră!), cu evenimente muzicale, sportive, de teatru, dans, dar promovăm distracția, tarifele competitive și multe evenimente pe tot litoralul românesc, pentru această vară.”.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302