Stațiunile de tratament românești, vizitate de directori ai caselor de asigurări din Rusia

Stațiunile de tratament românești, vizitate de directori ai caselor de asigurări din Rusia
person Horeca
access_time_filled

statiunitratamentReprezentanți ai celor mai importante case de asigurări din Federația Rusă se află în prezent în România, în perioada 16-22 aprilie, ca urmare a vizitei de la începutul acestui an în Moscova a președintelui Autorității Naționale pentru Turism, informează ANT. Obiectivul acestei vizite de lucru este familiarizarea cu stațiunile de tratament din România, în vederea trimiterii angajaților ruși și a persoanelor asigurate în sistemul rusesc, prin cei mai mari tour-operatori, în stațiunile de tratament din România.

Traseul grupului este: Hotel Lotus (Băile Felix), Sighișoara, Hotel Sovata, Salina Praid, Hotel Clermont (Covasna), Bran, Hotel Palace (Băile Govora), București.

Acest infotrip este asigurat de către companiile românești Invitation Romania (servicii ghid), Jasmine Travel (servicii transport + ghid), Hotel Lotus – Băile Felix (cazare, masă, asistență în vizitarea bazei de tratament), Restaurant Casa Vlad Dracul – Sighișoara (masă), Hotel Sovata – Sovata (cazare, masă, asistență în vizitarea bazei de tratament), Hotel Clermont – Covasna (cazare, masă, asistență în vizitarea bazei de tratament), Hotel Palace – Băile Govora (cazare, masă, asistență în vizitarea bazei de tratament, degustare vinuri).

Rusia este una din principalele piețe emițătoare de turiști din lume, aflându-se pe locul 5 în Europa. Pe parcusul ultimilor ani, Rusia a devenit a treia țară la nivel mondial, dupa India și China, în ceea ce privește dinamica creșterii sectorului de “outgoing”.

Grupul format din 5 directori ai celor mai mari case de asigurări din Federația Rusă este însoțit și de reprezentanți ai două mari companii tour-operatore rusești. Participanții sunt:

1. Dl. Piskunov Dmitry – „Alpha Insurance”

2. Dl. Plekhanov Igor – „Soglasie”

3. Dna. Dumcheva Maria – „Investment and Finance”

4. Dna. Kozlova Valentina – „Renaissance”

5. Dna. Dovghish Valeria – „Derzjava”

6. Dna. Kutlunina Elena – „Euroassistance”

7. Dna. Kutlunina Natalia – „School of Health Tourism”.

Sursă foto: www.booking.com

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302