Brasovul a fost desemnat Capitala Verde a Romaniei

Brasovul a fost desemnat Capitala Verde a Romaniei
person Horeca
access_time_filled

Brasovul a fost desemnat Capitala Verde a Romaniei

Brasovul a fost desemnat „Capitala Verde a Romaniei”, in urma unei competitii nationale organizata in premiera de Tuborg Romania in parteneriat cu Ministerul Mediului si Padurilor. Din zece municipii inscrise in competitie, Brasovul a adunat punctajul cel mai mare acordat de juriu (format din reprezentanti ai Ministerului Mediului si ai Tuborg Romania) si va purta, in 2011, titlul de „Capitala Verde a Romaniei 2010”. Gala de premiere a avut loc pe 8 februarie, la Bucuresti.

Brasov de sus

Premiul consta in oferirea dreptului de utilizare a titlului de „Capitala Verde a Romaniei” pe tot parcursul anului 2011, montarea in oras a unor elemente de signalistica care vor evidentia distinctia obtinuta, precum si promovarea la nivel national a titlului castigat”, se arata in comunicatul de presa emis Ministerului Mediului si Padurilor.

Cele zece municipii care au concurat pentru titlul de Capitala Verde au fost Timisoara, Brasov, Cluj-Napoca, Bucuresti (sectorul 2), Sfantu-Gheorghe, Deva, Braila, Alexandria, Zalau si Slobozia.

Brasov centru

Capitala Verde a Romaniei este un proiect derulat in cadrul campaniei „Umbrela Verde” lansata de Tuborg Romania in parteneriat cu Ministerul Mediului si Padurilor. Scopul proiectului este sa responsabilizeze publicul roman cu privire la respectarea mediului inconjurator. Competitia va stabili anual, orasul care merita titlul de „Capitala Verde a Romaniei”.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302