S-a deschis restaurantul situat la cea mai mare altitudine din lume

S-a deschis restaurantul situat la cea mai mare altitudine din lume
person Horeca
access_time_filled

S-a deschis restaurantul situat la cea mai mare altitudine din lume

Pe 23 ianuarie a fost inaugurat restaurantul Atmosphere, la etajul 122 al turnului Burj Khalifa din Dubai, la o inaltime de peste 400 metri, devenind astfel restaurantul aflat la cea mai mare inaltime din lume. Turnul Burj Khalifa este in prezent cea mai inalta cladire din lume, masurand 828 metri. Emaar Hospitality Group (EHG) a anuntat lansarea celui mai inalt restaurant din lume inca de anul trecut.

atmosphere-burj-khalifa-in-dubai_SCgRm_48

„Restaurantul Atmospehere ofera una dintre cele mai bune experiente pentru dining si lounge”, potrivit Emar Hospitality Group. Restaurantul ofera un meniu inspirat din gastronomia internationala, inclusiv mancaruri bio si poate primi pana la 210 clienti.

Cladirea de 200 de etaje mai gazduieste 1.044 apartamente, birouri, un luxos hotel Armani, precum si un punct de observatie la etajul 124. Burj Khalifa, al carui cost total a fost de 1,5 miliarde de dolari, a fost inaugurat in cadrul unei ceremonii fastuoase pe data de 4 ianuarie 2010.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302