Liber la inscrieri pentru hotelieri, in programele ANAT si OPTR dedicate turismului balnear

Liber la inscrieri pentru hotelieri, in programele ANAT si OPTR dedicate turismului balnear
person Horeca
access_time_filled

Liber la inscrieri pentru hotelieri, in programele dedicate turismului balnear

incepand cu 20 ianuarie 2011, Asociatia Nationala a Agentiilor de turism (ANAT) lanseaza, împreuna cu Organizatia Patronala a Turismului Balnear, programele deja devenite traditionale, „O saptamana de refacere in statiunile balneare” si „Decada balneara”, care ofera pachete turistice, in statiunile balneare romanesti, la aceleasi tarife ca in 2010. Astfel, turistii de orice categorie profesionala (studenti, persoane active sau pensionari) pot cumpara, in perioada 20 ianuarie-15 mai, pachete de 6-9 nopti de cazare la hoteluri de doua si trei stele, la preturi cuprinse intre 270 si 750 de lei.

Romania balneara

Lista hotelurilor si statiunilor care doresc sa faca parte din aceste programe de revigorare a turismului balnear romanesc este deschisa pana la 1 martie 2011. Pana in prezent, in cadrul acestor programe participa statiunile Baile Olanesti, Baile Herculane, Baile Tusnad, Sovata, Pucioasa, Moneasa, Calimanesti, Caciulata, Slanic Prahova si Buzias. „in timp, se vor mai inscrie, cu siguranta, si structuri de cazare din alte statiuni balneoclimaterice, conform procedurilor lista hotelurilor si statiunilor ce vor dori sa faca parte din aceste programe, fiind deschisa pana la 1 martie 2011”, se arata in comunicatul de presa emis de ANAT.

balnear turism

Programul „O saptamana de refacere in statiunile balneare” include un pachet de servicii de 6 nopti cazare, cu mic dejun, doua sedinte de tratament pe zi si o consultatie medicala. Tarifele variaza in functie de categoria hoteliera, respectiv 270 de lei pentru unitatile de doua stele si 330 de lei pentru cele de trei stele.

Programul „Decada balneara” include 9 nopti de cazare cu pensiune completa, la pretul de 650 de lei de persoana, cu cazare la hotel de doua stele, si 750 de lei pentru unitati de trei stele. Pachetul mai cuprinde si o consultatie medicala.

Cele doua programe „sunt dedicate mentinerii si refacerii starii de sanatate intr-un cadru natural adecvat, cu factori naturali de cura, cu programe pentru destindere si cunoastere. De subliniat este faptul ca, tarifele pentru ambele programe au fost mentinute la valorile celor din campaniile anterioare, „gratie efortului hotelierilor si al statiunilor balneoclimaterice de a oferi preturi adaptate la contextul economic actual”, mai spun reprezentantii ANAT.

Lista hotelurilor inscrise la programul „Decada Balneara”, pana in prezent:

Baile Olanesti – Hotel Olanesti, 3 stele

Baile Olanesti – Hotel Stogu, 3 stele

Baile Olanesti – Hotel Alice,  3 stele

Baile Tusnad – Hotel Ciucas 3 stele

Baile Herculane – Hotel Hercules,  2 stele

Baile Herculane – Hotel Minerva,  2 stele

Sovata – Hotel Faget,  2 stele

Sovata – Hotel Bradet,  2 stele

Slanic Prahova – Complex Slanic, 2 stele

Slanic Prahova – Complex Slanic, 3 stele

Buzias – Hotel Timis, 2 stele

Moneasa – Hotel Parc,  2 stele

Moneasa – Hotel Parc,  3 stele

Pucioasa – Hotel Turist,  2 stele

Statiunile/hotelurile inscrise in programul „O saptamana de refacere in statiunile balneare”, pana in prezent:

Baile Olanesti  – Hotelul Olanesti – 3 stele; Hotelul Alice – 3 stele; Hotelul Stogu – 3 stele.

Baile Herculane  – Hotel Hercules – 2 stele; Hotel Minerva – 2 stele

Baile Tusnad – Hotel Ciucas, 3 stele

Sovata – Hotel Bradet – 2 stele; Hotel Faget – 2 stele

Pucioasa- Hotel Turist, 2 stele

Moneasa – Hotel Parc, 2 si 3 stele

Calimanesti-Caciulata: Hotel Caciulata -3 stele, Hotelul Cozia – 3 stele, Hotelul Olutul – 3 stele, Hotelul Central – 2 stele si Hotelul Teilor – 2 stele.

ANAT recomanda clientilor sa consulte site-ul www.anat.ro pentru a afla lista completa a hotelurilor si agentiilor de unde isi pot procura biletele si le sugereaza, sa detina asupra lor talonul de pensie sau adeverinta de plata la zi a contributiilor pentru asigurarile de sanatate.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302