Romanii pot intra in Taiwan fara viza

Romanii pot intra in Taiwan fara viza
person Horeca
access_time_filled

Romanii pot intra in Taiwan fara viza

incepand cu 11 ianuarie 2011, cetatenii Romaniei, Bulgariei si Ciprului, precum si cetatenii statelor membre Schenghen, pot calatori in Taiwan fara viza, pentru o perioada de 90 de zile, se arata intr-un comunicat emis pe 11.01.2011, de Ministerul Afacerilor Externe din Romania.

Cladirea-Taipei-101

MAE informeaza ca, la 22 decembrie 2010, a fost publicat in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene Regulamentul (UE) nr. 1211/2010 de modificare a Regulamentului (CE) nr. 539/2001 de stabilire a listei tarilor terte ai caror resortisanti trebuie sa detina viza pentru trecerea frontierelor externe si a listei tarilor terte ai caror resortisanti sunt exonerati de aceasta obligatie.

Regulamentul este obligatoriu in toate elementele sale, se aplica direct in toate statele membre ale UE, in conformitate cu Tratatele si intra in vigoare la 11 ianuarie 2011.

travel taiwan

„Intrarea in vigoare a acestui Regulament asigura extinderea la 90 de zile de la data intrarii a dreptului de sedere fara viza in Taiwan pentru cetatenii statelor membre Schengen precum si pentru cetatenii din Romania, Bulgaria si Cipru ca urmare a unei decizii unilaterale adoptata la Taipei.

incepand cu aceeasi data, resortisantii din Taiwan, titulari ai unor pasapoarte care includ numarul unui card de identitate, sunt exonerati de la obligativitatea obtinerii vizelor de scurta sedere pentru intrarea si sederea pe teritoriul statelor membre ale Uniunii Europene.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302