Se deschide primul hotel de cinci stele din Sinaia

Se deschide primul hotel de cinci stele din Sinaia
person Horeca
access_time_filled

Se inaugureaza primul hotel de cinci stele din Sinaia

Pe 28 ianuarie 2011 se inaugureaza primul hotel de 5 stele din Sinaia, Ioana Hotels. Hotelul a necesitat o investitie de peste 2.5 milioane de euro si este detinut de compania NDI Grup Expert SRL. Beneficiind de un numar de 18 de camere, 1 junior suite si 5 apartamente cu o structura deosebita prin arhitectura lor si prin dimensiuni, fiind amplasate pe doua sau trei nivele, de un restaurant, sala de conferinta, bar, centru SPA, loc de joaca pentru cei mici, parcare terana pe doua nivele, snow-park in Poiana Stana Regala, unitatea poate satisface cele mai elevate pretentii ale clientilor. Ioana Hotels numara pana in prezent 40 de angajati.

sinaia_ioana-hotels_2_2

„Ioana Hotels si-a propus sa acopere o nisa de piata ramasa neexploatata in zona cu cel mai mare domeniu schiabil din Romania”, se  arata in comunicatul de presa.

Din punctul de vedere al concurentei, „politica Ioana Hotels abordeaza lucrurile intr-o maniera flexibila, tinand cont de contextul economic actual si de conditiile date de o investitie aflata in faza de startup. in acest sens, politica de preturi si disponibilitatea de a oferi solutii personalizate bazate pe cerinte punctuale ale partenerilor, se pliaza perfect pe pretentiile segmentului targetat”, se mai arata in comunicat.

Politica de vanzari este indreptata in principiu catre segmentul de retail focusata pe turismul individual leisure, clienti corporate precum si reprezentante diplomatice.

ec

Din punctul de vedere al pietei, reprezentantii Ioana Hotels considera ca activand pe o nisa neacoperita, nu intampina inca o concurenta locala reala, adevarata concurenta fiind reprezentata de turismul outgoing.

Problemele reale cu care noul hotel se confrunta sunt aceleasi cu care se confrunta tot turismul romanesc, considera reprezentantii hotelului, si anume lipsa fortei de munca pregatite sa faca fata exigentelor turistilor; lipsa unei politici coerente si eficiente de promovare a destinatiilor turistice din Romania pe plan international; politica fiscala rigida si factorii climaterici de impact ce schimba radical sezonalitatea.

sinaia_ioana-hotels_2_7

Reprezentantii Ioana Hotels intentioneaza sa se implice activ in promovarea turismului zonal prin intermediul mijloacelor de promovare proprii. Ca si proiect in materie de promovare, planul ce urmeaza a fi implementat doreste sa combata perceptia conform careia Sinaia este o destinatie de weekend sau de sezon.

NDI Grup Expert, activeaza in sfera serviciilor de consultanta in afaceri din anul 2005, in anul 2007 a pus la punct prima investitie in domeniul turistic prin achizitionarea Cabanei Stana Regala Sinaia, aceasta investitie reprezentand un succes important. Urmare a acestui fapt a venit investitia in Ioana Hotels.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302