2011, anul investiţiilor în restaurante pentru KFC România

2011, anul investiţiilor în restaurante pentru KFC România
person Horeca
access_time_filled

La doar câteva zile după ce KFC România a inaugurat restaurantul KFC Shopping City Oradea, lanțul de restaurante anunță că pe 26 octombrie 2011 va redeschide, după un amplu proces de remodernizare și o investiție de 410.000 euro, restaurantul KFC Lotus din același oraș. După modernizare, restaurantul are o capacitate de peste 100 de persoane și se estimează că va avea o cifră de afaceri de aproximativ 960.000 euro în primul an de funționare, potrivit unui comunicat de presă emis de companie.
kfccKFC Lotus își așteaptă clienții orădeni cu o nouă înfățisare și, mai ales, cu o sală proprie, având o capacitate mărită, locatia fiind prevăzută și cu o terasă de 80 mp. „Investiția în restaurantul KFC Lotus răspunde dorinței de a putea oferi clienților un spațiu mai mare și mai prietenos în care să poată socializa cu prietenii bucurându-se de o atmosferă specială. Astfel, tradiționalul restaurant de tip counter a devenit un restaurant cu sală proprie, cu un design modern, un spațiu în care putem primi peste 100 de persoane”, a declarat Cristina Porumbel, asistent de marketing KFC România.
Noul restaurant KFC a generat pe piața orădeană 30 de locuri de muncă. Tot în Oradea, în această lună, a fost deschis și KFC din Oradea Shopping City, în urma unei investiții de 350 000 de euro, care este cel de al treilea restaurant pe care KFC România îl deschide în acest an și al 42-lea din România. În luna martie a acestui an, KFC a deschis primul restaurant din Brăila, iar în luna septembrie, în Bucuresti, primul restaurant cu spațiu dedicat unei cafenele.
Lanțul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licența pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network. În prezent, în România sunt deschise 42 de restaurante KFC dintre care 18 numai în București, restul fiind în orașe precum Timișoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitești și Brașov.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302