8 elemente cheie pentru a obtine loialitatea angajatilor

8 elemente cheie pentru a obtine loialitatea angajatilor
person Horeca
access_time_filled

Daca vreti sa aveti o echipa loiala in restaurantul vostru trebuie sa aveti oameni pozitvi, energici si motivati. Gasirea unor angajati pasionati de meserie si bine pregatiti constituie o problema in economia noastra, dar puteti sa fiti cu un pas inaintea competitorilor daca tineti cont de urmatoarele elemente cheie care determina motivarea, loialitatea si angajamentul personalului.

chipping_campden_restaurants

1. incredere si integritate. Se refera la cat de bine comunica managerii si proprieterii de restaurante si isi sprijina si indruma angajatii in activitatile zilnice.

2. Natura jobului. Este locul de munca stimulativ in fiecare zi? Unele joburi pot fi mai interesante cu putina creativitate.

3. O conexiune clara intre performanta angajatului si rezultatele restaurantului. Se formeaza atunci cand angajatii inteleg ca munca lor contrubuie la succesul afacerii voastre.

4. Oportunitati de avansare in cariera. Exista in viitor oportunitati de crestere? Aceasta este o intrebare grea pentru localurile mici, dar exista multe lucruri pe care le puteti face.

chain-Whistler_Restaurants_large

5. Se manderste cu locul unde lucreaza. Cata mandrie simte angajatul cand este asociat cu numele restaurantului vostru?

6. Relationare buna cu ceilalti membri ai echipei. Atitudinea lor poate influenta semnificativ nivelul angjamentului fata de local. Ar fi ideal ca membri echipei sa fie prieteni si in afara locului de munca.

7. Dezvoltarea angajatului. Face restaurantul vostru eforturi sa imbunatateasca aptitudinile angajatilor, fie pe cele practice, fie pe cele de conducere?

8. Relatia cu managerul. Pretuieste angajatul relatia cu managerul restaurantului? Exista cineva in conducerea localului care ar trebui sa-si caute un nou loc de munca la anul?

Toate acestea poate sunt evidente pentru unii, dar pe principiul evidentei, „elefantul din camera”, cati dintre noi dorim sa ne confruntam direct cu aceste situatii?

 Sursa: restaurantnewsresource.com

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302