Calatoriile cu Eurostar nu mai sunt gratuite pe rutele belgiene

Calatoriile cu Eurostar nu mai sunt gratuite pe rutele belgiene
person Horeca
access_time_filled

Calatoriile cu Eurostar nu mai sunt gratuite pe rutele belgiene

O decizie comerciala a determinat anularea calatoriilor gratuite cu trenurile de mare viteza Eurostar pe teritoriul Belgiei. Astfel, acordul pe termen lung conform caruia pe destinatia Londra-Bruxelles pasagerii puteau sa-si continuie calatoriile in orice directie pe teritoriul Belgiei gratuit, folosind doar biletul Eurostar, a fost inlocuit cu o oferta similara pentru Olanda.

Eurostar_Bullet_Train_from_London_to_Paris

Eurostar a postat pe site-ul companiei, din cauza unor sesizari ale pasagerilor care nu au stiut de aceste modificari, un avertisment pentru calatorii care-si fac rezervari de bilete pe ruta Londra-Bruxelles. Compania Eurostar a anuntat ca un bilet de tren pe aceasta ruta permite acum pasagerilor sa se urce in trenuri si din gara Centraal aflata in apropiere de Grand Place, comparativ cu Bruxelles Midi a carei localizare nu este avantajoasa.

Bruxelles_-_Gare_Midi01

Acum pasagerii care doresc sa se deplaseze in afara Bruxelles trebuie sa-si achizitioneze alte bilete de calatorie. Din fericire, aceste bilete au tarife preferentiale pentru detinatorii de bilete standard Eurostar, astfel un bilet costa intre 6 si 12 euro. Cei care calatoresc la clasa business vor plati intre 8 si 16 euro.

eurostar-business-premier

intelegerea numita“Any Dutch Station” (Orice gara olandeza) se aplica pasagerilor care rezerva bilete pe site-ul eurostar.com pe ruta Londra-Olanda via Bruxelles. Pretul biletelor incepe de la 89 de lire sterline dus-intors standard class.

Aceasta oferta nu se aplica trenurilor Thalys care fac legatura directa inre Bruxelles si Amsterdam.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302