ANAT organizează un seminar pe tema reţelelor sociale în turism

ANAT organizează un seminar pe tema reţelelor sociale în turism
person Horeca
access_time_filled

Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România (ANAT) organizează pe 30 septembrie seminarul „Marketing și Comunicare în Turism prin Rețele Sociale”, dedicat specialiștilor în turism, care va fi susținut de experți în Social Media. Aceștia le vor prezenta strategii și tactici de marketing în cele mai cunoscute rețele sociale în România, bineînțeles cu focus pe domeniul Turismului.
Adresat în special managerilor și specialiștilor de marketing din agențiile de turism, seminarul va aborda următoarele subiecte: tactici social media pentru turism, content marketing pentru social media, focus pe Facebook și bune practici și studii de caz.

afis

Evenimentul este susținut de Cristian Manafu, unul dintre cei mai influenți oameni de social media și cei mai citiți bloggeri din România, trainer acreditat CNFPA pe social media, de Alexandru Negrea – Social Media Manager la Banca Comercială Română, unul dintre cei mai cunoscuți bloggeri români, specializat pe domenii precum marketing, social media și tendințe in mediul online – dar și de Ciprian Gavriliu, Managing Director agenția interactive PlayTheBalls, specializat în marketing și comunicare online.
Seminarul este organizat în contextul unei influențe din ce în ce mai mari pe care rețelele sociale o exercită asupra opinei publice. Rețelele de socializare online au puterea de modela decizii importante, de a interconecta companiile cu consumatorii, logoanatatingând astfel numeroase publicuri-țintă.
Seminarul va avea loc pe 30 septembrie între orele 10-12.30, în cadrul Târgului Internațional de Turism Winter Holiday organizat de ANAT în perioada 29 septembrie – 2 octombrie 2011 la Palatul Parlamentului. Termenul limită de înscriere la seminar este vineri, 16 septembrie.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302