Batalie pentru titlul „Cel mai inalt hotel din lume”

Batalie pentru titlul „Cel mai inalt hotel din lume”
person Horeca
access_time_filled

Batalie pentru titlul „Cel mai inalt hotel din lume”

Dupa ce lantul hotelier Ritz Carlton a anuntat ca va inaugura in primavara lui 2011 la Hong Kong, cel mai inalt hotel din lume – Ritz Carlton Hong Kong-, iata ca grupul hotelier de top din China detinut de Jin Jiang, a anuntat ca pana in anul 2014 va deschide in orasul Shanghai, hotelul Shanghai Tower J-Hotel, care il va devansa pe Ritz Carlton la capitolul cel mai inalt hotel de pe glob.

extrem de inalt hotel

Cu 121 de etaje, aproximativ 632 de metri inaltime si 258 de camere, Shanghai Tower J-Hotel va fi cea mai inalta cladire din China, a doua cea mai inalta cladire din lume, si, in acelasi timp, cel mai inalt hotel din lume.

Viitorul hotel tine pasul cu tematica luxului futurist si va avea dotari ultra-moderne presarate cu elemente din bogatia culturii chineze. Noul hotel reprezinta cel mai recent brand de lux a lui Jin Jiangs si va gestionat de catre Interstate Hotels&Resorts Company Limited, o filiala detinuta integral de un joint venture intre firma Thayer Lodging Group si Jin Jiang International Hotels Group Company Limited.

Shanghai-Tower-by-Gensler-3

Pana atunci insa, cel mai inalt hotel din intreaga lume se va deschide in luna martie 2011, in Hong Kong, China, devansand actualul cel mai inalt hotel de pe glob Rose Rayhaan, din Dubai, si promite sa reinventeze arta ospitalitatii. Cu cele 118 etaje, Hotelul Ritz Carlton din Hong Kong, China va domina orizontul orasului si va oferi privelisti spectaculoase asupra marelui Hong Kong si asupra portului Victoria. Rezervarile au inceput deja.

Hong Kong

Noul hotel din Hong Kong, de 490 de metri inaltime, va deveni imaginea de marca pentru Ritz Carlton si va avea 312 camere de oaspeti, un luxuriant SPA, care promite sa redefineasca conceptul de SPA din marile orase, 6 restaurante, doua lounge-uri si un bar pe acoperisul hotelului.

Alaturi de Dubai, Orientul indepartat se pare ca si-a pavat drumul spre celebritate, cu cladiri din ce in ce mai futuriste si mai aproape de cer.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302