Companiile de travel si turism din Europa premiate la World Travel Awards

Companiile de travel si turism din Europa premiate la World Travel Awards
person Horeca
access_time_filled

Companiile din turismul european premiate la World Travel Awards

Distinctiile „World Travel Awards”, acordate anual celor mai bune companii de travel si turism din intreaga lume, dar si celor mai atractive destinatii turistice, si-au desemnat si in 2010 castigatorii, din 5000 de companii de top din 162 de tari, care au fost nominalizate in cadrul competitiei. Castigatorii din Europa in acest an au oferit o rasturnare de situatie spectaculoasa fata de premiantii anului 2009.

logo world-travel-awards

Destinatia turistica numarul 1 a Europei a fost desemnata Istanbul, Turcia, tara premiata la multe sectiuni precum: cel mai luxos hotel din Europa- premiu primit de hotelul Mardan Palace din Turcia, cel mai bun resort all-inclusive: Concorde de Luxe Resort, din Turcia, cel mai bun boutique-hotel din Europa: Hotel les Ottomans sau cea mai buna linie aeriana de business class: Turkish Airlines.

istanbul_genel

Aflate la a XVII-cea editie, premiile World Travel reprezinta emblema standardelor de calitate din industria de travel si turism. Cel mai bun hotel din Europa in 2010 a fost desemnat hotelul Ritz din Paris, iar cel mai bun hotel de business din Europa a fost desemnat Hotel Arts Barcelona, din Spania. in ceea ce priveste cel mai ecologic hotel, a fost premiat hotelul AquaCity Propad din Slovacia.

ritz paris

Cea mai buna destinatie City Break din Europa a fost aleasa Lisabona din Portugalia, cel mai bun tour operator din Europa – Tui Travel PVC, cea mai buna linie aeriana low-cost din Europa –Easy Jet si cea mai buna agentie de turism din Europa a fost desemnata Thomson.

EuropesLeadingCityBreakDestination

in ceea ce priveste Romania, tara noastra nu a castigat niciun premiu la nivel european. Cel mai bun hotel din Romania a fost desemnat hotelul InterContinental din Bucuresti, secondat de Athenee Palace Hilton Bucuresti, Carol Parc Hotel, Howard Johnson Grand Plaza si JW Marriot Bucharest Grand Hotel, care a castigat anul trecut trofeul pentru cel mai bun hotel din Romania.

Intercontinental Hotel Bucharest 2004 011

infiintate acum 17 ani, World Travel Awards au fost create cu scopul de a creste standardele serviciilor din industria travel si de stimula performanta in industrie. Acestea au fost supranumite si „Oscarurile industriei travel”.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302