Brandul hotelier Armani continua expansiunea in Rusia

Brandul hotelier Armani continua expansiunea in Rusia
person Horeca
access_time_filled

Brandul hotelier Armani continua expansiunea in Rusia

Armani Hotels and Resorts, care anul trecut a inaugurat primul hotel, in Dubai, intentioneaza sa construiasca un nou hotel in sud-vestul Rusiei, regiunea Stavropol. Investitia, care va fi anuntata oficial in luna martie, la targul imobiliar de la Cannes, ar putea depasi 150 de milioane de dolari. Se estimeaza ca brandul Armani va deveni la fel de cunoscut in industria ospitalitatii cum este in prezent in industria fashion.

armani_b9437144625__364181t

in prezent valva creata in jurul primului hotel Armani din Dubai, in turnul Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume, acapareaza opinia publica. Al doilea hotel al lantului urmeaza sa fie deschis in Milano, la jumatatea anului 2011, oras care intamplator este casa lui Armani. Celebrul Imperiu din industria Fashion, Armani urmareste apoi sa se extinda in sectorul hotelurilor de lux prin deschiderea celui de-al treilea hotel cu brandul Armani, in Paris.

Mark Dardenne, directorul general al Emmar Hotels&Resorts a anuntat in octombrie anul trecut, ca hotelul din Paris se afla in stadiul de design. Acesta a mai spus ca raspunsul la primul hotel Armani a fost pozitiv si brandul va creste dupa aceasta inaugurare.

in ceea ce priveste anuntul care circula prin presa internationala, cum ca Armani intentioneaza sa construiasca un hotel si in Rusia, asteptam confirmarea oficiala din partea reprezentantilor hotelului. Regiunea Stavropol, cuprinde orasele Pyatigorsk si Kislovodosk, unde rusii intentioneaza sa dezvolte mai multe statiuni pentru schi, motiv pentru care in zona se vor construi nenumarate hoteluri si complexuri SPA.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302