Hotel de 5 stele nou in Bucuresti

Hotel de 5 stele nou in Bucuresti
person Horeca
access_time_filled

Hotel de 5 stele nou in Bucuresti

Pe 24 martie 2011 va fi inaugurat un nou hotel de 5 stele in Bucuresti, si anume hotelul Premier Palace, in apropierea stadionului Steaua. Hotelul, proiectat in stil modernist, va fi structurat pe cinci etaje si va avea 60 de camere, cinci apartamente si un restaurant cu 250 de locuri.

camera Premier

„De o eleganta rafinata, hotelul este proiectat in stil modernist, cu grija pentru detalii si bun gust, cu dotari si finisaje de ultima generatie, pentru a oferi locatia ideala, cu maximum de confort, atat turistilor de business cat si a celor aflati in vacanta. Premier Palace isi gazduieste oaspetii in 60 de camere generoase, cu un design modernist si mobilier italian, acestia avand posibilitatea de a alege intre 20 de camere twin, 36 camere double si 4 elegante apartamente”, se arata pe site-ul hotelului: www.premierpalace.ro.

Printre facilitatile oferite oaspetilor se numara servicii de restaurant, bar, instant chec-in, concierge, curatatorie, room-service, acces Internet, Spa (jacuzzi, sauna, masaj), si parcare privata.

conferinte premier

Restaurantul hotelului, „Modigliani”, este decorat in stil art nouveau, cu vitralii ce reproduc celebrele anotimpuri ale pictorului italian. Cu peretii placati in onix si mobilier din lemn masiv, „restaurantul impresioneaza prin rafinamentul finisajelor, dar este totodata locul potrivit pentru o calatorie gastronomica, oferind un mix de exceptie intre bucataria moderna si cea clasica”, se mai arata pe site.

„Sky Lounge” Barul aflat la ultimul etaj al hotelului va gazdui atat clientii hotelului aflati in sejur business cat si clienti din afara.

Premier Palace pune la dispozitia clientilor sai si un centru de conferinte, aflat chiar langa hotelul de 5 stele. Centrul  Beauty&Spa al Hotelului Premier Palace va asteapta cu un modern Beauty Salon, precum si cu o sofisticata zona de relaxare, jacuzzi dar si un dinamic spatiu fitness”, se mai arata in prezentarea hotelului.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302