Brandul hotelier W Hotels se extinde la nivel mondial

Brandul hotelier W Hotels se extinde la nivel mondial
person Horeca
access_time_filled

Brandul hotelier W Hotels se extinde la nivel mondial

Brandul hotelier W Hotels – parte a lantului hotelier Starwood Hotels&Resorts Worldwide, Inc – a inaugurat pe 14 februarie 2011 inca 2 hoteluri marca W Hotels, in Londra si in Taipei, ajungand astfel la 40 de hoteluri care opereaza sub acest brand. Cu o traditie de peste 12 ani, brandul hotelier W Hotels va opera, pana la sfarsitul anului 2012  peste 50 de hoteluri. Printre destinatiile vizate de W Hotels mentionam Paris, St. Petersburg, Shanghai, Bali, Bankok, Atena si Guangzhou.

hotel w 2

Brandul W Hotels este detinut de compania hoteliera Starwood Hotels&Resorts Worldwide, Inc,  care are nu mai putin de 1025 de proprietati in 100 de tari si regiuni si 145.000 de angajati. Printre brandurile Starwood Hotels mentionam: St. RegisÂi, The Luxury CollectionÂi, WÂi, WestinÂi, Le M©ridienÂi, SheratonÂi, Four PointsÂi by Sheraton, si recent lansatele AloftÂi si ElementSM.

hotel w 3

Cu 31 de etaje, prospatul hotel W Taipei, este singurul hotel din oras care ofera o priveliste panoramica asupra Turnului Taipei 101, una dintre cele mai inalte cladiri din lume. „Hotelul W Taipei marcheaza un pas important in expansiunea globala a brandului W Hotels, in particular in China si in regiunea Taiwanului. Noul hotel va redefini semnificatia de hotel in Taipei”, a declarat Eva Ziegler, Global Brand Leader la W Hotels si Le Meridien. Hotelul are 405 camere si apartamente, concepute ca niste sanctuare private, inspirate din natura cu privelisti urbane spectaculoase. De asemenea W Taipei ofera un spatiu de peste 2800 de metri patrati pentru evenimente si cea mai mare sala de dans din Taipei.

hotel w ciudat

Inaugurarea hotelului din Taipei, in data de 14 februarie a coincis cu deschiderea hotelului W Londra – Leichester Scuare, cel de-al 40-lea brand W Hotel, unde un chef celebru, cu 3 stele Michelin, se va ocupa de restaurantul hotelului – Spice Market, si anume Jean-Georges Vongerichten.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302