Compania Bulgari patrunde puternic pe piata hoteliera

Compania Bulgari patrunde puternic pe piata hoteliera
person Horeca
access_time_filled

Compania Bvlgari patrunde puternic pe piata hoteliera

Celebra companie italiana de bijuterii Bvlgari patrunde puternic pe piata hoteliera si va inaugura al treilea hotel marca Bvlgari, in Londra, in primavara lui 2012. Luxosul hotel urmeaza celor din Milano, inaugurat in 2001 si din Bali, inaugurat in 2006.

Bulgari_sign

Hotelul, care va fi situat in zona Knightsbridge, din centrul Londrei, va avea 85 de camere, dintre care sapte apartamente cu peste 200 metri patrati fiecare si va oferi o combinatie unica de facilitati de lux si servicii exclusiviste. Restaurantul si barul hotelului au fost proiectate pentru a deveni destinatia numarul 1 in zona Knightsbridge. Hotelul va avea de asemenea o sala de dans, un cinematograf privat, un Spa de 2000 metri patrati, centru fitness si piscina interioara.

bvlgari_milano

Francesco Trapani, CEO Bvlgari Group a declarat ca : „Suntem extrem de mandri ca vom inaugura un hotel Bvlgari in inima Londrei, acesta fiind o dorinta a noastra de multa vreme. Acest hotel, primul hotel de lux construit in Londra dupa aproape 40 de ani, reprezinta un element important pentru proiectul Bvlgari Hotels&Resorts. Sunt convins ca viitorul nostru hotel va sta ca o marturie pentru succesul brandului nostru in UK, o piata strategica pentru bunurile de lux”.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302