Bucurestiul are un hotel de lux dedicat in exclusivitate… animalelor

Bucurestiul are un hotel de lux dedicat in exclusivitate… animalelor
person Horeca
access_time_filled

Bucurestiul are un hotel de lux dedicat in exclusivitate… animalelor

camera Pluto Pet Hotel

Un adevarat hotel de lux destinat in exclusivitate animalelor a fost inaugurat pe 27 octombrie 2010 pe bulevardul Barbu Vacarescu din Capitala. Pluto Pet Hotel are 16 camere disponibile, dintre care 2 apartamente VIP (Very Important Pet), o noapte de cazare avand un tarif cuprins intre 45 si 120 de lei, in functie de camera aleasa. Fiecare camera are web-cam, asa ca proprietarul vede din orice colt al lumii ce face animalul sau.

Pluto Pet Hotel

Cainii si pisicile vor fi cazati in camere individuale, mobilate, unele avand si terase, iar spatiul le va fi personalizat, prin decorarea cu obiectele care fac zilnic parte din viata lor. in plus, animalele vor beneficia de plimbari in aer liber si le vor fi respectate propriile ore de masa.  De mentionat ca toate spatiile destinate patrupedelor sunt dotate cu televizor, avand rolul de a asigura animalului zgomotul de fond cu care este obisnuit acasa.

camera_VIP

„Construit in jurul conceptului de stres management, Pluto Pet Hotel isi propune sa fie o replica cat mai fidela a atmosferei cu care cainele sau pisica au fost obisnuiti acasa, pentru a reduce presiunea psihologica pe care o presupune schimbarea de mediu si absenta stapanului, se arata in comunicatul de presa.

dog and cat2

Pentru confortul total al oaspetilor sai, Pluto Pet Hotel ofera, de asemenea, o serie de servicii suplimentare pe perioada sederii aici: posibilitatea de a stabili un meniu personalizat, pregatit in bucataria proprie; cursuri de antrenament fizic si dresaj; asistenta veterinara permanenta si serviciul de Pet Taxi, ce poate asigura transportul animalelor de companie, inclusiv transfer de la aeroport si preluare in gazduire.

pluto

Dresorul Robert Caraman, managerul hotelului a declarat astazi, la conferinta de presa, ca hotelul e deschis de o luna, iar investitia a fost de 150.000 de euro. in acest moment sunt cazati 7 catei la Pluto Pet, iar camerele VIP au fost deja rezervate pentru perioada sarbatorilor.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302