Bursa şi Forumul de Turism Balnear 2011

Bursa şi Forumul de Turism Balnear 2011
person Horeca
access_time_filled

Organizația Patronală a Turismului Balnear din România îi invită pe toți cei interesați de turismul balnear și de sănătate din țara noastră la „Bursa și Forumul de Turism Balnear”, care va avea loc în perioada 21-24 septembrie 2011, în stațiunea Băile Herculane.
Scopul principal al manifestării, este, potrivit președintelui OPTR, Nicu Rădulescu, promovarea potențialului balnear al țării noastre. Bursa se va desfășura sub forma a două module, o expoziție în care vor fi prezente firme de turism balnear – hoteluri, pensiuni, agenții de turism, distribuitori de echipamente destinate turismului balnear etc.- precum și un Forum de discuții.
balneo2La Forum au fost invitați specialiști din domeniu din țară și din alte țări, care vor prezenta aspecte de interes comun din domeniu, noi tendințe pe piață. De asemenea, în cadrul Bursei vor fi facilitate noi parteneriate și consolidate relațiile de colaborare între diferiți actori din turismul balnear.
Manifestarea se desfășoară sub patronajul Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului și este înscrisă în calendarul oficial de evenimente al Organizației Mondiale a Turismului precum și în cel al Asociației Europene a Stațiunilor Balneare – ESPA.
Printre cei invitați să participe la Forum se numără specialiști și personalități în domeniu din Germania, Serbia, Austria, Ungaria. Sunt așteptați de asemenea, reprezentanți ai Organizației Mondiale a Turismului precum și ai ESPA.
„Anual aprecierile participanților, din țară și din străinătate ne-au încurajat să organizăm cât mai bine acest eveniment, pentru a răspunde așteptărilor și nevoilor membrilor noștri și spa1tuturor celor interesați de turismul balnear și de sănătate. Mulți deținători de infrastructură adecvată activității de turism balnear, agenții de turism, specialiști în turism, reprezentanți ai autorităților centrale și locale, institute specializate, școli de turism etc au participat la edițiile anterioare și sperăm că o vor face și în acest an”, a declarat președintele OPTR.
Prezența numeroasă la edițiile anterioare denotă interesul participanților pentru acest sector al turismului, a adăugat președintele OPTR, care speră că și această ediție va avea același succes.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302